68 Yasindaki 35 Yillik Muhtar, 8. Dönem Için Yeniden Aday

Edirne’de 33 yasindan beri araliksiz muhtarlik yapan 68 yasindaki 35 yillik muhtar Haluk Inag, 8. dönem için 31 Mart yerel seçimlerinde yeniden aday oldu.

68 Yasindaki 35 Yillik Muhtar, 8. Dönem Için Yeniden Aday
Edirne merkez Babademirtas Mahallesi’nde yasayan 68 yasindaki muhtar Haluk Inag, 7 dönem 35 yildir mahallesine muhtar olarak hizmet veriyor. Yaklasik 7 bin kisinin yasadigi mahallede 35 yildir muhtarlik yapan Inag, mahalledeki vatandaslarin yüzde 95’ini taniyor.

Muhtarliga basladigi yillarda dünyaya gelen çocuklarin simdi 35 yasinda oldugunu hatta birçogunun evlenip çocuk sahibi oldugunu ifade eden Inag, Edirne’de uzun yillardir araliksiz muhtarlik yapan muhtarlar arasinda yer aliyor.

1989 yilindan itibaren girdigi her seçimde onlarca rakibini yenerek sandiktan zaferle çikan Inag, 35 yildir her sabah saat 08.00’de muhtarlik binasina giderek isinin basina geçiyor. 7 dönem 35 yildir mahallesi için çalisan Inag, 8. dönem için 31 Mart yerel seçimlerinde yeniden aday oldu.

1989 yilindan itibaren Babademirtas Mahallesi’nde muhtarlik yaptigini söyleyen Inag, “35 yildir muhtarligimi devam ettiriyorum. Yeni dönemde de mahallelimin istegi üzerine aday oldum. Nasip olursa 5 yil daha muhtarlik yapacagim. Mahallede dogup büyüyen herkesi biliyorum, onlar da beni biliyor” açiklamasinda bulundu.
Kaynak: İHA