Gaziantep'te Yeni Yilin Ilk Bebegi Dünyaya Gözlerini Açti

Gaziantep’te 2024 yilinin ilk bebegi yakin zamanda hizmete giren Sehir Hastanesi’nde dünyaya geldi. Yeni yilin ilk bebegi Mustafa Yildiz’in ilk ziyaretçisi ise Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu oldu.

Gaziantep'te Yeni Yilin Ilk Bebegi Dünyaya Gözlerini Açti
Türkiye’nin dört bir yaninda 2024 yilinin coskusu yasanirken, pek çok kentte de yeni yilin ilk bebekleri dünyaya gözlerine açti. Gaziantep’te ise 2024 yilinin ilk bebegi yakin zamanda hizmete giren Sehir Hastanesi’nde dünyaya geldi. Yeni yilin ilk dakikalarinda dogan Fatma-Cemal çiftinin bebegi Mustafa Yildiz’in ilk ziyaretçisi Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu oldu. Mustafa bebege yarim altin takan Tahmazoglu, bebegin ailesini de tebrik ederek hayirli bir evlat olmasi temennisinde bulundu.

Yeni yilin ilk bebeginin ilk ziyaretçisi Tahmazoglu oldu

Ziyaret sonrasi açiklamalarda bulunan Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, "Sahinbey Belediyesi olarak biz her yil ilk dogan bebegimizi ziyaret ediyoruz. Bugün ’Hos Geldin Bebek’ projemiz kapsaminda 171 bininci bebegimizi Sehir Hastanemizde ziyaret ettik. Yeni yilin da ilk dogan bebegi olan Mustafa bebegimizi ziyaret ettik. Çocugumuza da yeni yilla birlikte uzun ömürler diliyorum. 2024 yili ülkemiz ve vatandaslarimiz için güzel bir yil olur. 2023 yili felaketlerle dolu bir yil olarak geçti. 2024 yilinin herkesi mutlu edecek bir yil olmasini temenni ediyorum. Bebegimize hediyemizi de taktik. Hayirli bir evlat olmasini diliyoruz” diye konustu.



"Allah isteyen herkese nasip etsin"

Anne Fatma Yildiz ise çok mutlu oldugunu belirterek, "Yeni yilin ilk bebegi oldu oglumuz. Gerçekten çok mutluyum. Allah isteyen herkese nasip etsin. Üçüncü çocugumuz oldu. Ismini Mustafa koyacagiz. Çok mutluyum. Allah herkesten razi olsun" seklinde konustu.

Kaynak: İHA