Sakarya'da Hareketli Gece Açiklamasi Minibüs Soförünün Genç Kiza Sözlü Taciz Iddiasi Ortaligi Karistirdi

Sakarya’nin Adapazari ilçesinde 17 yasindaki genç kizin, minibüs soförünün kendisine sözlü tacizde bulundugu iddiasi ortaligi karistirdi. Kizin agabeyi ve yakinlari ise minibüs soförünü darp etti. Darp edilen kisi, arkadasi tarafindan baska bir minibüse bindirilerek olay yerinden uzaklastirilmak istendi. Rampa asagi inen ve freni bosalan minibüs ise uçuruma yuvarlanmaktan son anda kurtuldu.

Sakarya'da Hareketli Gece Açiklamasi Minibüs Soförünün Genç Kiza Sözlü Taciz Iddiasi Ortaligi Karistirdi
Olay, Adapazari ilçesi Maltepe Mahallesi Maltepe Caddesi üzerinde yasandi. Iddiaya göre, Adapazari-Maltepe minibüsünde tek yolcu olarak kalan 17 yasindaki genç kiz, 45 yaslarinda oldugu ögrenilen soförün sözlü tacizine maruz kaldi. Durumdan rahatsiz olarak minibüsten inen genç kiz, durumu agabeyine anlatti. Bunun üzerine kizin agabeyi ile yakinlari minibüs soförünü bularak darp etti. Bu esnada darp edilen arkadasini kurtarmaya çalisan farkli bir minibüs soförü ise sözlü tacizde bulundugu öne sürülen kisiyi aracina bindirdi. Hizla olay yerinden uzaklasmaya çalisan ve Kayar Sokak istikametine giren minibüsün rampa asagi indigi esnada frenleri bosaldi. Kontrolden çikan minibüs, yolun sonundaki micira girerek uçuruma yuvarlanmaktan son anda kurtuldu.

Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye çok sayida polis, saglik ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Bölgeye ulasan saglik ekipleri sözlü tacizde bulundugu iddia edilen sahis ve arkadasina ilk müdahaleyi gerçeklestirdi. Polis ekipleri iddia üzerine konuya iliskin genis çapli inceleme baslatti.
Kaynak: İHA