Yemek Hizmeti Alim Protokolü Imzalandi

Milli Egitim Bakanliginin kararlilikla sürdürdügü egitime sosyal destek politikasi dogrultusunda tasimali egitimden yararlanan ve pansiyonlarda kalan ögrencilere yönelik ücretsiz yemek hizmeti alim protokolü imzalandi.

Yemek Hizmeti Alim Protokolü Imzalandi
Il Milli Egitim Müdürlügü ile Bayburt Ögretmenevi, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve pansiyonlu okullar arasinda imzalanan protokol geregi tasimali egitim ve pansiyonlarda kalan ögrencilere yönelik ücretsiz yemek hizmeti devam edecek.

Il Milli Egitim Müdür Yardimcisi Mehmet Güven, imza töreninde yaptigi açiklamada “Bayburt Ögretmenevi ile yaptigimiz anlasma geregi merkezdeki tasimali egitime tabi olan bin 100 ögrencimize, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile imzaladigimiz anlasma geregi tasradaki bin 60 ögrencimize ücretsiz yemek hizmeti verilecek. Pansiyonlu okullarda kalan ögrencilerimiz ise okul yemekhanelerinde yemek hizmetinden ücretsiz olarak yararlanacak" ifadelerini kullandi.

Okul ve kurum müdürleriyle yaptigi toplantida ücretsiz yemek hizmetinin önemine vurgu yapan Güven, anlasmanin taraflara hayirli olmasini diledi.
Kaynak: İHA