Malatya'da Ögretmenlere Hizmet Içi Egitim

Malatya’da hafta basi göreve baslayan ögretmenlere psikolojik dayaniklilik ve motivasyon, okullarda psikososyal destek hizmetleri, afet ve acil durum yönetimi konularinda hizmet içi egitim verildi.

Malatya'da Ögretmenlere Hizmet Içi Egitim
Erman Ilicak Fen Lisesinde düzenlenen programa, Ögretmene Hizmet Daire Baskani Bekir Sirin, Il Müdürü Behçet Bakir, Medeniyet Üniversitesi Ögretim Görevlisi Aysenur Ögüt ile Prof.Dr. Hikmet Zelyurt katildi.

Programda bir konusma yapan Malatya Il Milli Egitim Müdürü Behçet Bakir, ”01 Eylül 2023 tarihi itibariyle göreve baslayan ögretmenlerimiz için Bakanligimizin plan ve talimatlari dogrultusunda düzenlenen egitim programinda sizlerle birlikte olmanin mutlulugunu yasiyorum. Ögretmenlerimiz kendilerine emanet edilen saf cevherleri isleyerek, sabir, metanet, azim ve sevgiyle yogurup bir sahesere dönüstürür. Dolayisiyla, donanimli ve gayretli her ögretmenimiz ayni zamanda müreffeh bir gelecek, güçlü bir Türkiye, aydin bir millet olarak günü geldiginde tecelli edecek, ülkemizin inkisafina emsalsiz bir katki sunacaktir. Genç meslektaslarima görevlerinde üstün basarilar diliyorum” dedi.

Yapilan konusmalarin ardindan Ögretmene Hizmet Daire Baskani Bekir Sirin ögretmenlere ta-tavsiyelerde bulunurken, program Medeniyet Üniversitesi Ögretim Görevlisi Aysenur Ögüt, Prof. Dr. Hikmet Zelyurt’un sunumlari ile sona erdi.
Kaynak: İHA