Kayak Turizmine Destek Olacak Isbirligi Protokolü

Kayseri Büyüksehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren KAYMEK A.S. ve Erciyes A.S. ile Kayseri Kayak ve Snowboard Ögretmenleri Dernegi arasinda kayak turizmine destek olacak egitim is birligi protokolü imzalandi.

Kayak Turizmine Destek Olacak Isbirligi Protokolü
Kayseri Büyüksehir Belediyesi, vatandaslara hizmet noktasinda kurum ve kuruluslarla birlikte is birligini sürdürüyor. Bu çerçevede Büyüksehir Belediyesi KAYMEK A.S. ve Erciyes A.S. ile Kayseri Kayak ve Snowboard Ögretmenleri Dernegi arasinda önemli bir çalismaya daha imza atildi. Büyüksehir Belediyesi Baskanlik Toplanti Salonu’nda gerçeklesen is birligi protokolü imza törenine, Genel Sekreter Yardimcisi ve Kayseri Mesleki Egitim ve Kültür A.S. Yönetim Kurulu Baskani Serdar Öztürk, Genel Sekreter Yardimcisi ve Erciyes A.S. Yönetim Kurulu Baskani Hamdi Elcuman, Büyüksehir Belediyesi Isletmeler ve Istirakler Daire Baskani Cenani Ayaydin ile Kayseri Kayak ve Snowboard Ögretmenleri Dernegi Baskani Numan Degirmenci ve genel müdürler katildi.

Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi ve KAYMEK A.S. Yönetim Kurulu Baskani Serdar Öztürk, imza töreninde yaptigi konusmada, “Kayseri Büyüksehir Belediyemiz bünyesinde kurulmus olan KAYMEK A.S.’miz, Erciyes A.S.’miz ve su anda is birligi protokolü çerçevesinde bir araya geldigimiz Kayseri Kayak ve Snowboard Ögretmenleri Dernegi arasinda egitim is birligi protokolünü imzalamak üzere buradayiz” dedi.

Çesitli branslarda teorik ve pratik egitimler verilecegini söyleyen Öztürk, sunlari söyledi;

“Bu protokol sayesinde biz ögretmenlerimize, kayakla ilgili, Ingilizce dersleri ve turizm alaniyla ilgili çesitli branslarda dersler verecegiz pratik, teorik. Zaten bu isin uzmani kisiler tarafindan dernegimizde egitimler veriliyor ve halkimiza turistlere kayak ve snowboard anlaminda ögretim yapan bizim bu dernegimiz, ögretmenlerimizin de Ingilizce ve turizm alanindaki almis olduklari bilgilerle daha fazla taçlandirilmis hizmetleri olacak. Bu is birligi protokolü çerçevesinde bize bu yetkiyi veren belediye baskanimiz Sayin Dr. Memduh Büyükkiliç baskanimiza da tesekkür ediyorum, onun da ayrica sizlere selamlari var. Hayirli olmasini, güzel hizmetlere vesile olmasini temenni ediyorum.”

Erciyes A.S. Yönetim Kurulu Baskani Hamdi Elcuman ise, Erciyes’in artik bir dünya markasi olma yolunda emin adimlarla ilerledigini vurgulayarak, “Biliyorsunuz Erciyes yeni bir destinasyon, çünkü charter seferleri, direkt uçuslar yani Erciyes’imize Kayseri’mize uçaklarimiz iniyor ve yabanci turist getiriyoruz. Bu manada artik dil, bizim için en önemli hususlardan biri. Çünkü uluslararasi bir kayak merkeziyiz ve uluslararasi hizmet veriyoruz” diye konustu.

Elcuman, kayak turizmini gelistirmenin yaninda Erciyes’i en büyük kayak okullarindan biri yapmayi hedeflediklerini belirten Elcuman, “Sag olsun KAYMEK’imiz bu konuda öncülük etti, dernegimizle is birligi yapiyoruz. Basta Ingilizce ile baslayacagiz insallah sonra Rusça ve diger dillerle devam edecegiz. Söyle de bir hedefimiz var, biz yalnizca kayak turizmini gelistirmek degil, ayni zamanda Erciyes’i en büyük kayak okullarindan, kayak egitim merkezlerinden biri yapmak istiyoruz. Spor A.S.’mizle Snow Akademimizle beraber bu yolda emin adimlarla ilerliyoruz. Ben verdikleri desteklerden dolayi basta dernegimize, belediyemiz istiraklerine ve bizi yüreklendirdigi için Memduh Büyükkiliç baskanima çok tesekkür ediyorum” seklinde konustu.

Kayseri Kayak ve Snowboard Ögretmenleri Dernegi Baskani Numan Degirmenci de Baskan Büyükkiliç’a desteklerinden dolayi tesekkür ederek, “Erciyes kis turizm merkezinde, Erciyes dagimizin ulusal ve uluslararasi bir potansiyele sahip oldugunu geçmis dönemlerde gördük. Bunlarin gelecekte de daha büyüyecegine, daha büyük yatirimlarin gelecegini ve daha çok turistlerin gelecegine inandigimiz için Büyüksehir Belediye Baskanimizin öncülügünde, Serdar baskanimizin, Hamdi baskanimizin sayelerinde dernegimizle bir protokol imzaliyoruz. Dernek üyelerimizin Ingilizce bilmeleri çok önemli. Ingilizce olarak derslerimizi verecegiz. Ve bu konuda da daha çok ilimize katki saglayacagina inancimiz sonsuzdur. Böyle bir olayi gerçeklestiren Büyüksehir Belediye Baskanimiza çok tesekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandi.

Konusmalarin ardindan is birligi protokolü çerçevesinde imzalar atilarak, günün anisina hatira fotografi çektirildi.
Kaynak: İHA