Izmir'de Otomobille Çarpisan Motokurye Hayatini Kaybetti

Izmir’in Karsiyaka ilçesinde seyir halindeki otomobille çarpisan motosiklet sürücüsü motokurye, kaldirildigi hastanede hayatini kaybetti.

Izmir'de Otomobille Çarpisan Motokurye Hayatini Kaybetti


Kaza saat 02.30 siralarinda Hasan Ali Yücel Bulvari’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mavisehir istikametinden Karsiyaka istikametine seyir halindeki E.D. (19) idaresindeki 35 ERD 88 plakali otomobille, kavsaktan yola çiktigi iddia edilen Safak Görkem Yeniay (21) idaresindeki 35 BNN 247 plakali motosiklet sürücüsü çarpisti. Çarpismanin siddetiyle motosiklet sürücüsü yolda sürüklenirken, otomobil agaca çarpti ve aracin hava yastigi açildi. Kazayi görenlerin ihbari üzerine bölgeye polis ve saglik ekipleri sevk edilirken, polis yolda güvenlik önlemlerini aldi. Olay yerine gelen saglik ekipleri tarafindan durumu agir oldugu belirlenen motosiklet sürücüsü ve hafif yarali olan otomobil sürücüsü, ambulanslarla Çigli Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirildi.

Motosiklet sürücüsü Safak Görkem Yeniay, kaldirildigi hastanede yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti. Yeniay’in bir yemek siparis firmasinda motokurye olarak çalistigi ögrenildi. Ayni hastanede tedavi gören otomobil sürücüsü E.D.’nin ise hayati tehlikesinin bulunmadigi bildirildi.



Kaza yerinde araçlarin çekilmesinin ardindan bulvardaki trafik normale dönerken, olayla ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA