Amatör Spor Kulüplerine Malzeme Destegi

Basiskele Belediyesi, kentte spor faaliyetlerini sürdüren 10 amatör spor kulübüne malzeme desteginde bulundu.

Amatör Spor Kulüplerine Malzeme Destegi
Basiskele Belediye Baskani Yasin Özlü, ilçede sportif basarilarin artmasi için sporcularin antrenmanlarda ve müsabakalarda kullanabilecekleri her türlü sportif malzeme destegi sagladi. Basiskele Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlügü koordinesinde Barbaros Semt Meydani’nda dagitim töreni düzenlendi.

Törene AK Parti Kocaeli Milletvekili Veysel Tipioglu, Basiskele Belediye Baskani Yasin Özlü, AK Parti Basiskele Ilçe Baskani Mustafa Koral ve yönetimi, MHP Basiskele Ilçe Baskani Sahin Kaya ve yönetimi, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, ilçede faaliyetlerini sürdüren 10 spor kulübünün baskanlari, yöneticileri, teknik ekipleri ve sporculari katildi.

Programda konusan Baskan Yasin Özlü, sporun ve sporcunun her zaman destekçisi olduklarini vurgulayarak, "Kocaeli Büyüksehir Belediye Kagitspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeligi görevi yapmis biri olarak amatör spor kulüplerinin nasil çalistigini, ne tür zorluklarla karsilastigini ve nasil gönüllülük bilinciyle fedakar bir çaba ve emek verdiklerini iyi biliriz. Bizler Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in da dedigi gibi gelecegin gençlerin ellerinde yükselecegine inaniyor ve gayretimizi, çalismalarimizi bu yönde arttirarak devam ediyoruz. Çünkü biz sehrimizi insa ederken gençligin de ihya edilmesine inaniyoruz. Dolayisiyla bu çalismalarimiz önümüzdeki dönemde de artarak devam edecek" dedi.



"Basiskele gençligine hizmet etmek için çalisiyoruz"

Baskan Yasin Özlü, sözlerini söyle sürdürdü:

"Amatör spor kulüpleri gençlik çalismalarinda bizim için önemli bir paydasimiz ve partnerimiz. Bizler bu güzel isleri yaparken millete borcumuzu hizmet etme görevimizi layikiyla yapmaya büyük gayret gösteriyoruz. Mesai arkadaslarimizla beraber tüm kulüplerimiz, kulüp baskanlarimiz, yöneticilerimiz, Basiskele gençligine hizmet etmek için çalisiyoruz. Hep birlikte güzel isler yapiyoruz. Bizim spor okullarimizda yaklasik 4 yilda 15 binin üzerinde çocugumuz, kardesimiz, evladimiz, farkli farkli amatör branslarda egitimler aldilar. Ben burada gördüm ki velilerimiz onlarin arkasinda olmasa, onlari desteklemese bu çocuklarin birçogu bu egitimlerden, bu spor faaliyetlerinden istifade edemezdi. Onun için ben velilerimize ayrica çok tesekkür ediyorum. Basiskele’mizin sportif basarisinda emegi geçen herkese çok tesekkür ediyor, tüm kulüplerimize basarilar diliyorum"

"Kocaeli sporun baskenti"

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Baskani Murat Aydin ise "Sporun baskenti Kocaeli, her ilçesiyle, spor faaliyetleriyle, organizasyonlariyla en üst düzeyde halkimiza, gençlerimize hizmet ediyor. Basiskele ilçemizde özellikle son dönemlerde Yasin Baskanimizla birlikte hem tesislesmede hem kulüplerimizin çogalmasinda genç takimlarimizin, gençlerin çogalmasiyla birlikte spora üst düzey destek veriliyor. Kendisine çok tesekkür ediyorum. Evlatlarini, çocuklarini basta belediye baskanimizin nezdinde spor kulüplerimize güvenerek gönderen velilere de çok tesekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA