Teyyareci Mehmet Ali Caddesi Yenilendi

Yildirim’in mevcut yollarini daha saglikli hale getirmek amaciyla altyapi çalismalarina agirlik veren Yildirim Belediyesi ekipleri, 32 bin metrekarelik alana sahip Teyyareci Mehmet Ali Caddesi’ndeki çalismalarini tamamladi.

Teyyareci Mehmet Ali Caddesi Yenilendi
Yildirim Belediyesi’nin Teyyareci Mehmet Ali Caddesi’nde sürdürdügü asfalt yenileme çalismalari tamamlandi. Trafigin aksamamasi için gece gündüz çalisan ekipler Teyyareci Mehmet Ali Caddesi’ni daha konforlu hale getirdi. Büyüksehir Belediyesi ile yapilan protokol çerçevesinde 32 bin metrekarelik alana yaklasik 10 bin ton asfaltin serilirken 4 bin 500 metre refüj bordürü yenilemesi yapilan cadde trafige açildi.

2023 yilinda 44 bin ton asfalt serdiklerini belirten Yildirim Belediye Baskani Oktay Yilmaz, “Ilçelerimizin ihtiyaçlari çerçevesinde yatirimlarimizi sekillendiriyoruz. Bu çerçevede 2023 yili içinde yatirim programina aldigimiz 9 mahalleye komsu olan Teyyareci Mehmet Ali Caddesi’nde yol çalismalarini tamamladik. Su anda Piremir Mahallesi’nde çalismalara basladik. Kentimizin daha modern, daha güzel ve daha yasanabilir olmasi amaciyla çalismaya devam edecegiz" dedi.

Kaynak: İHA