Sehzadeler'de Konteynerler Ve Çevresi Dezenfekte Ediliyor

Çöp konteynerleri ve konteynerlerin bulundugu bölgelerde olusabilecek kötü kokularin vatandaslari rahatsiz etmemesi için Sehzadeler Belediyesi Temizlik Isleri Müdürlügü’ne bagli ekipler, yogun bir mesaiye basladi.

Sehzadeler'de Konteynerler Ve Çevresi Dezenfekte Ediliyor
Sehzadelerde çevre temizligi ve halk sagligi konusunda örnek çalismalar yapan Sehzadeler Belediyesi Temizlik Isleri Müdürlügü, kötü koku ve bakteri olusumunu engellemek için önemli bir adim daha atti. Müdürlük ekipleri, konteynerleri ve konteynerlerin bulundugu alanlari yikayarak dezenfekte etmeye basladi.

Sehzadeler Belediye Baskani Ömer Faruk Çelik yaptigi açiklamada, "Halkimizin sagligini korumak ve çevremizi temiz tutmak en büyük sorumlulugumuzdur. Bu nedenle, konteynerlerin ve çevresinin temizligi konusunda özel önlemler aliyoruz. Kötü koku ve bakteri olusumunu engellemek, hemsehrilerimizin daha saglikli bir yasam sürmelerine katki saglayacak" dedi.

Temizlik Isleri Müdürlügü ekipleri, konteynerlerin içini ve disini yikamak için modern ekipmanlar ve çevre dostu dezenfektanlar kullanirken bu sayede, hem kötü koku hem de bakteri ve mikrop olusumunu engellemek mümkün oluyor.
Kaynak: İHA