NEVÜ'de Müzik Ana Sanat Dali Özel Yetenek Sinavini Tamamladi

2023-2024 Egitim-Ögretim Yili için özel yetenek sinavi ile ’Sahne Sanatlari Bölümü Müzik Ana Sanat Dali’na ögrenci kabul edecek olan Nevsehir Haci Bektas Veli Üniversitesi (NEVÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi, özel yetenek sinavini tamamladi.

NEVÜ'de Müzik Ana Sanat Dali Özel Yetenek Sinavini Tamamladi


Sahne Sanatlari Bölümü Müzik Ana Sanat Dali’na 2023-2024 Egitim-Ögretim Yili için 30’u normal ögretim, 25’i ikinci ögretim, yabanci uyruklu ögrencilerde 4’ü normal ögretim ve 3’ü de ikinci ögretim olmak üzere toplam 62 ögrenci kabul edecek olan NEVÜ Güzel Sanatlar Fakültesi tarafindan özel yetenek sinavi 4 Eylül-5 Eylül 2023 tarihlerinde yapildi. Iki asamali olarak yapilan sinava toplam 183 basvuru oldu.

Adaylara Kayit Tarihi Uyarisi

NEVÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatlari Bölümü Müzik Ana Sanat Dali için özel yetenek sinav sonuçlari 6 Eylül 2023 tarihinde açiklanacak. Adaylar sonuçlara göre basarili olmalari halinde 11-15 Eylül 2023 tarihlerinde kesin kayitlarini yaptiracaklar. Kesin kayitlarin tamamlanmasi ile birlikte yedek adaylarin bos kalan kontenjanlara kayitlari ise 18 Eylül 2023 tarihinde baslayacak. Bu tarihte yedek liste ilan edilecek ve kontenjan tamamlanana kadar siradan kayit alinmaya devam edilecek. Yedek listede adi bulunmasina ragmen belirtilen gün ve saatte basvuruda bulunmayan adaylar haklarini kaybetmis sayilacak.
Kaynak: İHA