Mcdonald's, Hollywood Filmlerindeki Sahnelerini Derledi

McDonald’s, 1986 yilindan bu yana Hollywood film ve dizilerinde yer aldigi sahneleri özel bir reklam kampanyasiyla duyurdu. Sanat dünyasindaki varligini Loki dizisinin yeni sezonuyla devam ettirecek olan marka, diziye özel üretilen sinirli sayidaki tatli-eksi Loki soslari 1 Eylül-31 Ekim tarihleri arasinda tüm McDonald’s restoranlarinda Meshur Menüler ile birlikte sunacak.

Mcdonald's, Hollywood Filmlerindeki Sahnelerini Derledi
Dünyanin en hizli servis restoran zincirlerinden McDonald’s, sinema, TV, müzik ve moda dünyasinda biraktigi kalici izleri gözler önüne serdi. Tüm dünyada tüketicilerin severek tercih ettigi restoran zinciri olan ve sanat dünyasinin birçok alanina da ilham veren marka, yakin tarihimizin en sevilen Hollywood film ve dizilerinde yer alan McDonald’s sahnelerinden olusan reklam filmiyle yeni kampanyasini duyurdu. McDonald’s, bugüne kadar birçok yapimda yer alan global bir marka olarak, dünya çapindaki etkisini ve gücünü günümüzün önde gelen prodüksiyonlarinda kendini göstererek de sürdürüyor.

“En sevilen karakterler de McDonald’s’tan siparis veriyor”

Yeni reklam filminde McDonald’s sahnelerinin yer aldigi film ve dizilerden olusan bir koleksiyon sergilediklerini belirten McDonald’s Türkiye CMO’su Özdes Dönen Artak, “Sevdigimiz pek çok ünlü karakter, yillardir ikonik film ve dizilerde McDonald’s’tan siparis vermeye devam ediyor. Yeni kampanyamizla bu filmlerdeki McDonald’s sahnelerini tüketicilerle bulusturmayi hedefledik. Ek olarak, 6 Ekim’de yayina baslayacak ünlü dizi Loki’nin yeni sezonu için özel olarak hazirlanan tatli-eksi sosumuzu restoranlarimizda sinirli sayida ve limitli süreyle sunmaya basliyoruz. ‘Meshur Menüler’ ile herkes McDonald’s restoranlarindan diledigi lezzeti seçerek bu serüvene ortak olabilir” dedi.

Sinema, TV, müzik ve moda dünyasinin en büyük ikonlari arasinda yer alan marka, bugüne kadar birçok yapitta yer aldi. Bazen bir siparis sahnesi, bazen yemek sohbeti, bazen de akillara kazinan efsane logosu esliginde yapilan diyaloglarla kendini gösteren McDonald’s’in yer aldigi eserlerden birkaçi söyle; Space Jam, Seinfield, Hizli ve Öfkeli (The Fast And The Furious), Friends , Richie Rich, Run DMC - You Be Illin sarkisi ve Besinci Element (Fifth Element).
Kaynak: İHA