Bedesten Meydani'nda Kurulacak Semt Pazari Meclisten Onay Aldi

Sehzadeler Belediyesi Eylül Ayi Meclis Toplantisi, Sehzadeler Belediye Baskani Ömer Faruk Çelik baskanliginda dün yapildi. 30 gündem maddesinin görüsülerek karara baglandigi mecliste, Bedesten Meydani’na kurulacak 100 tezgahlik semt pazari meclisten onay alirken, Simav ilçesi Nasa Belediyesi’ne belediye hizmetlerinde kullanilmak üzere bir binek aracin bedelsiz olarak verilmesi oybirligiyle kabul edildi.

Bedesten Meydani'nda Kurulacak Semt Pazari Meclisten Onay Aldi
Sehzadeler Belediyesi Eylül Ayi Meclis Toplantisi yapildi. Saygi durusunda bulunulup akabinde Istiklal Marsimizin okunmasiyla baslayan mecliste Sehzadeler Belediye Baskani Ömer Faruk Çelik belediyenin hizmet ve projelerindeki son durum hakkinda meclis üyelerine bilgi verdi. Baskan Çelik "Bildiginiz gibi Tilkisüleymaniye Mahallemizde 21 yas ve üzeri engelliler için hayata geçirecegimiz, 50 kisi kapasiteli Engelsiz Yasam Merkezimiz ve Korumali Isyeri Projemizin yapim çalismalari sürüyor, insaatimiz takvimine uygun sekilde devam ediyor. Bugün Manisa Otizm Dernegi Baskani Arife Güngör ve yönetimini ziyaret ettim. Bu projemizden duyduklari memnuniyeti bir kez daha ifade ettiler. Diger illerde de projemiz duyulunca çok begenilmis. Bizden projemizin detaylarini istiyorlar. Bu anlamda da baska illere de örnek oldugumuz için mutluyuz" diye konustu.

Baskan Çelik’in açilis konusmasinin ardindan gündem maddelerinin görüsülmesine geçildi. Meclis Üyesi Dogukan Adanir’in CHP’den istifa ederek IYI Parti Grubu’na geçmesi nedeniyle ihtisas komisyonlarina yeni üyelerin seçiminin yapildigi mecliste, Sehzadeler Belediyesi’nin 2024 Yili Performans Programi da kabul edildi.

Sehzadeler Belediyesi ve Manisa Büyüksehir Belediyesi isbirligiyle Çarsi Mahallesi Bedesten Meydani’nda kurulacagi müjdesi verilen 100 tezgahlik Semt Pazari için de mecliste adim atildi. Pazarin kurulmasi için gerekli karar meclisten oybirligiyle geçti.

Bütçe imkanlari sinirli olan Simav ilçesi Nasa Belediyesi’ne de belediye hizmetlerinde kullanilmak üzere bir binek aracin bedelsiz olarak verilmesi görüsülerek oybirligiyle kabul edildi. Karara göre belediyenin 240 bin kilometredeki Fen Islerine ait bir binek araci Nasa Belediyesi’ne ücretsiz olarak verilecek.

Meclis’te 30 gündem maddesi görüsülerek karara baglanirken, Ekim ayi meclisinin de 2 Ekim Pazartesi günü saat 17.00’de yapilacagi belirtildi.
Kaynak: İHA