Baskan Özyigit Açiklamasi 'Halkimiza Hizmet Etmenin Onuruyla Alnimiz Açik Sokaktayiz'

İçel’in merkez ilçe Yenisehir Belediye Baskani Abdullah Özyigit, Egriçam Mahallesi’ndeki semt pazarinda pazarci esnafiyla bir araya geldi, ardindan pazar alanini gezerek vatandaslarla bulustu. Hem pazarci esnafi hem de vatandaslari tek tek dinleyen Özyigit, vatandas ve esnafin talep ve önerilerini aldi.

Baskan Özyigit Açiklamasi 'Halkimiza Hizmet Etmenin Onuruyla Alnimiz Açik Sokaktayiz'
Baskan Özyigit’e ziyaretleri sirasinda, İçel Pazarcilar Esnaf Odasi Baskani Abdulhalim Batur, Egriçam Mahalle Muhtari Ibrahim Önel, Batikent Mahalle Muhtari Bahri Tuncer ve Inönü Mahalle Muhtari Adnan Giray Atilla da eslik etti. Gittikleri her yerde halkin takdiriyle karsilasmanin gururunu yasadiklarini kaydeden Özyigit, “Kentimizin sorunlarini birlikte çözmek ve Yenisehir’i daha iyi bir yer haline getirmek için hep birlikte çalismaliyiz. Ortak akilla, halki dinleyerek, farkli düsüncelerine saygi duyarak ve önemseyerek is yapiyoruz. Bizim belediyecilik anlayisimizda katilimcilik var. Bugün semt pazarimizi gezerek, pazarci esnafimiz ve vatandaslarimizla bulustuk. Hemsehrilerimizle iyi bir diyalogumuz var. Gittigimiz her yerde memnuniyeti görmenin, takdirle karsilanmanin gururunu yasiyoruz. Halkimiza hizmet etmenin onuruyla alnimiz açik bir sekilde sokaktayiz” dedi.

İçel Pazarcilar Esnaf Odasi Baskani Abdulhalim Batur ise “Belediye Baskanimiz Abdullah Özyigit, bugüne kadar hiçbir zaman bizi geri çevirmedi. Sorunlarimiza daima çözümler üretti ve yanimizda oldugunu hep gösterdi. Kendisine tüm pazarci esnafimiz adina tesekkür ediyorum” ifadeleri kullandi.
Kaynak: İHA