Avni Gemicioglu Prestij Caddesi 2. Etabinda Sona Dogru

Manisa Büyüksehir Belediyesi tarafindan Avni Gemicioglu Caddesi’nde baslatilan 2. etap prestij cadde düzenlemesinde sona yaklasildi. Manisa Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Ali Öztozlu, Daire Baskanlari Kurtulus Kuruçay ve Ugur Topkaya ile birlikte devam eden çalismalari inceledi.

Avni Gemicioglu Prestij Caddesi 2. Etabinda Sona Dogru
Manisa Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Ali Öztozlu, Yol Yapim Bakim ve Onarim Dairesi Baskani Kurtulus Kuruçay, Fen Isleri Dairesi Baskani Ugur Topkaya ve teknik ekipler ile birlikte 2. Etap prestij cadde düzenlemeleri gerçeklestirilen Avni Gemicioglu Caddesi’nde incelemelerde bulundu. Asfalt çalismalarinin yani sira aydinlatma direklerinin montajinin da devam ettigi caddede esnaf ve vatandaslari bilgilendiren Genel Sekreter Yardimcisi Ali Öztozlu, Avni Gemicioglu Caddesi’nin yenilenen yüzüyle hayirli olmasini diledi.

Avni Gemicioglu Caddesi 2. Etap prestij projesinde incelemelerin ardindan açiklamalarda bulunan Yol Yapim Bakim ve Onarim Dairesi Baskani Kurtulus Kuruçay, “Avni Gemicioglu Caddemizin devaminda Baris Manço Meydani ve Kenzi Caddesi Kavsagina kadar olan kisimda asfalt çalismalarina basladik. Avni Gemicioglu Caddesi ile Ibrahim Gökçen Bulvarinin kesistigi noktada yine Avni Gemicioglu Caddesi ile Kenzi Caddesinin kesistigi noktaya kadar olan kisimda çalismalarimizi en kisa sürede tamamlayip, vatandaslarimizin hizmetine sunmayi amaçliyoruz. Büyüksehir Belediye Baskanimiz Cengiz Ergün önderliginde sehir merkezinde prestij cadde çalismalarimiz devam edecek. MASKI Genel Müdürlügümüzün çalismalarina müteakip, biz de Büyüksehir Belediyesi Daire Baskanliklari olarak çalismalarimizi sürdürecegiz” diye konustu.

Fen Isleri Dairesi Baskani Ugur Topkaya da, “Büyüksehir Belediye Baskanimiz Cengiz Ergün önderliginde 17 ilçede prestij cadde yapimlarina hizla devam ediyoruz. Geçtigimiz günlerde Avni Gemicioglu Caddesi’nde baslatmis oldugumuz 2. etap prestij cadde çalismasinda sona geldik. Artik asfalt dökümündeyiz. Birkaç güne kadar çalismalar tamamlanacak. Kenzi Caddesi ile Ibrahim Gökçen Bulvari arasinda kalan kisimda öncelikle kaldirimlarimizi yaptik, burada Salihli’deki Beton Boru ve Büz Fabrikasi’nda kendi ürettigimiz taslari kullaniyoruz. Aydinlatma direklerimizin montajini tamamlamak üzereyiz. Ayni zamanda burada bulunan Baris Manço Meydani’nda da yenilemelerimizi yaptik. Burada insanlarin gündüz ve gece, isil isil parlayan caddelerinde rahat vakit geçirebilecekleri bir meydan kazandirdik. Meydana oturma gruplarini ve çöp kovalarini da koyduktan sonra hizmete sunacagiz. Manisali hemsehrilerimiz için hayirli olmasini diliyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA