92. Izmir Enternasyonal Fuari'nda Yildiz Yagmuru

Izmir’in Avrupa Gençlik Baskenti finalistligine özel olarak “Gençlik” temasiyla düzenlenen 92. Izmir Enternasyonal Fuari, sanat ve eglence dolu etkinlikleriyle misafirlerini agirlamaya devam ediyor. Yagmura ragmen fuara akin eden on binlerce kisi, Çim Konserleri’nde Sibel Can, Rock&More Sahnesi’nde Eypio ve Mogambo’da Emre Altug’u dinlerken, Kaan Sekban’in Atatürk Açikhava Tiyatrosu’ndaki gösterisi de büyük ilgi gördü.

92. Izmir Enternasyonal Fuari'nda Yildiz Yagmuru
Gençlik temasiyla düzenlenen 92. Izmir Enternasyonal Fuari, konserler, gösteriler ve birbirinden renkli etkinliklerle sürüyor. Çim Konserleri Sahnesi’nin son konugu Türk Sanat Müzigi’nin güçlü sesi Sibel Can oldu. Konser alanini dolduran binlerce kisi sanatçinin sarkilariyla kimi zaman hüzünlendi, kimi zaman da hareketli parçalariyla eglendi.

Çim Konserleri Sahnesi’nde; 6 Eylül’de Yüzyüzeyken Konusuruz, 7 Eylül’de Funda Arar, 8 Eylül’de Athena, 9 Eylül’de Tan Tasçi, 10 Eylül’de ise Haluk Levent sahne alacak. Konserler saat 21.00’de baslayacak.

Rock&More Sahnesi’nin konugu ise ünlü rapçi Eypio oldu. Son dönemde Milletler Ligi Sampiyonlugu ve Avrupa Sampiyonlugu kazanan Kadin Voleybol takimi sporcularinin, her zaferden sonra birlikte söyledigi “Naim” isimli sarkisi gündemden düsmeyen Eypio, Filenin Sultanlari’ni sahneden tebrik etti. Eypio, Naim sarkisini arkasindaki ekranda Ay Yildizli voleybolcularimizin görüntüleri esliginde söyledi.

Alani dolduran binlerce kisi Eypio’nun sarkilariyla gece boyunca eglendi. Eypio, zaman zaman sahneye çikardigi seyircilerle dans edip sarkilar söyledi.



Kültürpark 3 No’lu Hol önünde yer alan Rock&More Sahnesi 6 Eylül’de Mavi Gri, 7 Eylül’de Ufuk Beydemir ve 8 Eylül’de Mengene’yi müzikseverlerle bulusturacak. Konserlerin baslama saati 20.00 olacak.

Mogambo’da sahne Emre Altug’un

Mogambo Geceleri’nde de fuar boyunca müzik durmuyor. Mogambo’da sahnede Emre Altug vardi. Mogambo’da Fatih Erkoç 6 Eylül, Yasar 7 Eylül, Birsen Tezer 8 Eylül ve Hüsnü Arkan 9 Eylül günü sahne alacak. Atatürk Açikhava Tiyatrosu etkinliklerinde ise Kaan Sekban - Ilerler Temiz gösterisi ile sahnedeydi. Günlük hayatin komik anlarini sahneye tasiyan Kaan Sekban, beyaz yakali hayattan sahne hayatina geçisini esprili bir dille anlatti. Sekban, performansiyla seyircilerine unutulmaz bir gece yasatti.

Izmir Enternasyonal Fuari, 10 Eylül tarihine kadar teknoloji, ticaret, kültür, sanat ve eglencenin her yas grubuna hitap eden etkinlikleriyle Izmirlileri karsilayacak. Fuarin giris ücretleri; tam 13 TL, ögrenci 5 TL olarak belirlendi. Kültürpark’in tüm kapilarindan giris-çikis yapilabilecek ve Fuar etkinlikleri 16.00 - 23.00 saatleri arasinda düzenlenecek.
Kaynak: İHA