Zile Belediye Baskani, Zabita Ekibi Ile Yemekte Bulustu

Zile Belediye Baskani Sükrü Sargin, Zabita Haftasi etkinlikleri çerçevesinde Zile Belediyesi Zabita Teskilati ile ögle yemeginde bir araya geldi.

Zile Belediye Baskani, Zabita Ekibi Ile Yemekte Bulustu
Zabitanin, belediye ve vatandaslar arasinda köprü oldugunu belirten Zile Belediye Baskani Sükrü Sargin, Zile’de düzeni ve asayisi saglama görevlerini basariyla yerine getirdikleri için zabita ekibine tesekkür etti. Yemege, Baskan Sükrü Sargin’in yani sira baskan yardimcisi, birim müdürü ve zabita personeli katildi.



"Kolluk gücüne kadar birçok görev yüklenen zabita personelimizdir"

Zabitalarin, vatandasla ve esnafla olan iliskilerinde hiçbir fark yapmaksizin herkese esit mesafede bakmasi gerektiginin altini çizen Baskan Sargin "Zor bir göreviniz var. Bizler evlerimizde yatarken sizler çalisiyorsunuz. Sizlerden tek bir istedigim var, vatandasa her zaman duyarli davranmaniz. Çalistiklari kentin düzenini olusturan, imardan çevre sagligina, pazar alanlarindan kentin estetigine, ekonomik yapidan kolluk gücüne kadar birçok görev yüklenen zabita personelimizdir. Bu kadar önemli görev ve sorumluluklariniz sizlere büyük yükler getiriyor. Sizlerin her zaman oldugu gibi özverili, çaliskan ve adaletli biçimde çalismaya devam edeceginizi biliyorum. Bu anlamda ilçemizin düzenine, huzur ve sagligina emek veren zabita arkadaslarimiza tesekkür ederim. Tüm çabamiz, halkimiza hak ettigi hizmeti vermeye çalisan personelimizin en iyi sartlarda görev yapmasi üzerinedir" dedi.

Kaynak: İHA