Polisten Kaçarken Silah Çekti, Vurularak Yakalandi

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde ’hirsizlik’ suçundan kesinlesmis hapis cezasi bulunan sahis, kaçarken polise silah çekti. Polis tarafindan vurularak yakalanan sahis tedavi altina alindi.

Polisten Kaçarken Silah Çekti, Vurularak Yakalandi
Seker Mahallesi Istasyon 1 Kümeevler Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, Il Emniyet Müdürlügü Melikgazi Ilçe Emniyet Müdürlügü Suç Önleme ve Sorusturma Büro Amirligi ekipleri, ’hirsizlik’ suçundan hakkinda 17 yil 6 ay kesinlesmis hapis cezasi olan ve birçok suç kaydi bulunan C.E ile birlikte U.S, M.Ö. ve S.G’yi yakalamak için bir geri dönüsüm atölyesine operasyon düzenledi.

Polislerin geldigini gören C.E. kaçmaya çalisirken polise silah çekti. Polis tarafindan omzundan vurulan C.E., ambulansla Kayseri Sehir Hastanesine kaldirilarak tedavi altina alindi. Atölyede arama yapan ekipler, U.S. ile çati arasina saklanan M.Ö.’yü de yakaladi. Ekipler firar eden S.G.’yi yakalamak için de çalisma baslatti. Polis tarafindan vurulan C.E.’nin bir süre önce Melikgazi ilçesine bagli Becen Mahallesi’nde bir villadan 4 milyon TL degerinde para ve ziynet esyasi da çaldigi tespit edildi.

Olayla ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA