Manisa'nin Emirhacili Mahallesi'ne 12 Milyonluk Yatirim

Manisa Su ve Kanalizasyon Idaresi (MASKI) Genel Müdürlügü, 154 Mahalle Projesi ile Salihli ilçesine bagli Emirhacili Mahallesi’nde yaklasik 12 milyon TL bedelle alt ve üstyapi yatirimi yapiyor.

Manisa'nin Emirhacili Mahallesi'ne 12 Milyonluk Yatirim
MASKI Genel Müdürlügü, Salihli ilçesinde köyden mahalleye dönüsen yerlesim yerlerinde alt ve üstyapi yatirimlarina devam ediyor. Yatirim ve Insaat Dairesi Baskanligi bünyesinde yürütülen 154 Mahalle Projesi çerçevesinde Salihli ilçesinin Emirhacili mahallesinde de çalismalar sürüyor. Mahallede, 3 bin 800 metrelik içme suyu hatti çalismalari tamamlandi, 4 bin metrelik kanalizasyon hatti çalismalari ise devam ediyor.

Mahalleyi Yatirim ve Insaat Dairesi Baskani Hilmi Serkan Emir de ziyaret etti. Çalismalar hakkinda teknik personel ve yüklenici firmadan bilgi alan Daire Baskani Emir, mahalleye 500 kisilik foseptik montajinin da yapilacagini ifade ederek, bu çalismalarin ardindan da üstyapi islerinin baslayacagini belirtti.

Çalismalar hakkinda bilgi veren Yatirim ve Insaat Daire Baskani Hilmi Serkan Emir, “Il genelinde önemli alt ve üstyapi yatirimlari gerçeklestiriyoruz. Salihli ilçemizin Emirhacili mahallesinde de çalismalarimiz tüm hiziyla devam ediyor. Yaklasik 12 milyon TL bir bedele sahip olan yatirimla mahallemizin içme suyu hatti döseme islerini tamamladik. Kanalizasyon hatti çalismalarimiz ise devam ediyor. Manisa Büyüksehir Belediye Baskanimiz Cengiz Ergün’ün vizyonu ile Emirhacili Mahallesi de modern bir görünüme kavusacak” dedi.

Kaynak: İHA