Istanbul'da Turist Yolcu Ile Eglenen Taksi Soförü Konustu

Istanbul’da aracina binen turist ile türkü esliginde eglenen taksici konustu. Taksi soförü Yildirim, "Yolcu kadin bir anda oynamaya basladi. Bende kendimi ritme kaptirdim" dedi.

Istanbul'da Turist Yolcu Ile Eglenen Taksi Soförü Konustu


Istanbul’da aracina binen turist ile Sivas yöresine ait türkü esliginde yolculuk yapan taksici o anlari sosyal medyadan paylasti. Türkü esliginde ilerleyerek yolculuk yapan turist ise türkü ile taksiciye eslik etmeye çalisti. Izleyenleri gülümseten ve renkli görüntülerin olustugu o anlar ise sosyal medyada büyük ilgi gördü. Olay sonrasi taksi soförü Oguzhan Yildirim o dakikalari anlatti.

"Bende kendimi ritme kaptirdim"

Olaya iliskin konusan taksi soförü Oguzhan Yildirim, "O gün taksiye aldigimiz misafirimiz yabanciydi. Araçta hafif de müzik açikti. Yolcumuz, müzigin sesini açmami istedi. Yolcu kadin bir anda oynamaya basladi.

Bende kendimi ritme kaptirdim. Kendisinden izin alip o anlari kayda aldim. Evet Istanbul’da bir taksi sorunu var ama biz iyi taksicilerdeniz. Yolcumuzu Taksim’de kaldigi otele biraktim. Daha sonra videonun yayildigini gördüm" dedi.

Kaynak: İHA