Istanbul'da Kadin Psikiyatrist Trafikte Çocuguyla Birlikte Dehseti Yasadi

Arnavutköy’de otomobiliyle seyir halindeyken baska bir sürücü tarafindan sikistirilan Psikiyatrist çocuguyla birlikte dehseti yasadi. Doktor, yasadigi korku dolu anlari sosyal medyasinda paylasarak tepki gösterdi.

Istanbul'da Kadin Psikiyatrist Trafikte Çocuguyla Birlikte Dehseti Yasadi
Olay, Arnavutköy Hadimköy’den Avcilar istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, otomobiliyle giden psikiyatrist, trafikte 34 EGY 186 plakali baska bir sürücü tarafindan sikistirildi. Sürüsü aracin önünü keserek kadinin inmesini istedi. Psikiyatrist yasanan o anlari saniye saniye cep telefonu ile kaydetti.

Doktor yasadigi korku dolu anlari sosyal medyasindan paylasarak tepki gösterdi.

Psikiyatrist, sosyal medyadaki paylasiminda, "Bugün sözlü tartismaya bile girmeden arabada bekleyen iki kadin bir çocuk üç insan kendilerinin ölmesini isteyen bir adami nasil çaresizce izledi paylasmak istedim. TEM Hadimköy ile Avcilar arasinda arabamla orta seritte yaklasik 100km/s hiz ile ilerlerken, arkami da kontrol edip sinyalimi yakip sola geçtim. Arkadaki aramizda oldukça uzak mesafe olan araba benim sola geçtigini görünce uzunlari yakip iyice hizlandi ve yaklasip arka tamponuma dege dege beni sikistirmaya basladi.

Sag serit dolu geçemiyorum, hizlaniyorum ki hizim 120km/s civarinda o da hizlaniyor asla takip mesafesini açmiyor. Kurtulmam için 150km/s e çikmam çare olurdu belki, onu da yapmadim. O dokundura dokundura gelmeye devam ederken biz de telefonu alip dikiz aynasindan fotografini çeker gibi yaptik belki bir korkar geri çekilir diye. Daha da kötü oldu...” ifadelerini kullandi.

“Kizimi gösterip arabada çocuk var gitmesini istedim”

Psikiyatrist, ” Sagda ilk bosluk uygun oldugunda saga sinyal yakip geçmek istedim. Önce saga geçti, solda kaldim sonra önüme geçti yavasladi sonra saga geçeyim dedim yine saga geçti sonra yanima sonra önüme. Asla ondan serit degistirip bir ondan kurtulmama izin vermedi. Bir saga bir sola geçip durdu ve en son vizir vizir akan otobanda sol seritte önümde durdu. Arabadan indi. Yanimiza geldi ve inmemi istedi. Kizimi gösterip arabada çocuk var gitmesini istedim. Telefonu elime alip kamerayi açincaya kadar gitmedi. Kayit almaya baslayinca arabasina bindi ama hareket etmeme asla izin vermedi. Arkada akan sol seritte Allah’a emanet, arkadan kimse çarpmasin diye dua ede ede dakikalarca tehlike ve korku içinde bekledik. Ölmemizi istedi. Bugün arkadan gelen arabalarla çarpistigimiz zincirleme bir kaza ile bir sürü insan ölebilirdi. Ben psikiyatristim hayatimda hiç bu kadar salt yikicilikla karsi karsiya kalmamistim. Umarim baska da kimse kalmaz diye paylasmam gerektigini düsündüm. Sevgiyle" dedi.

Kaynak: İHA