Inegöl Belediyesi Çevre Düzenlemeleriyle Sehri Güzellestiriyor

Inegöl Belediyesi, Süleymaniye Mahallesi’nde 2 bin metrekare alanda çevre düzenlemesi ve otopark uygulamasiyla bölgeyi güzellestirdi.

Inegöl Belediyesi Çevre Düzenlemeleriyle Sehri Güzellestiriyor
Inegöl Belediyesi, her geçen gün araç sayisinin arttigi sehirde mahalle otoparki uygulamalariyla parklanma sorununa çözüm üretiyor. Artan araç sayisina oranla yeni otoparklar olusturma hedefiyle çalismalarini sürdüren Inegöl Belediyesi, bu çerçevede Süleymaniye Mahallesi Hazine Sokakta yeni bir düzenleme gerçeklestirdi. Mevcutta bulunan 2 bin metrekarelik alan hem 40 araçlik otopark hem de yapilan çevre düzenlemesiyle özel bir görünüme kavusmus oldu.

Belediye Baskani Alper Taban, bir heyetle birlikte yapimi tamamlanan çalismayi yerinde inceledi. Alanda yapilan inceleme sonrasi açiklama da yapan Baskan Taban, “Süleymaniye Mahallesi Hazine Sokakta bir otopark ve çevre düzenlemesi gerçeklestirdik. Malumunuz nüfusumuz ve araç sayimiz her geçen gün artiyor. Özellikle mahalle aralarinda parklanma konusunda ciddi sorunlar olabiliyor. Inegöl Belediyesi olarak tüm alanlarda mahalle otoparklari olusturarak bu sorunlara çözüm üretmeye çalisiyoruz. Bugün de bu çalismalardan birini yerinde incelemek üzere bir aradayiz” dedi.

Tamamlanan çalisma hakkinda da bilgiler veren Baskan Taban, “Hazine Sokak üzerinde 2 bin metrekare alan üzerinde bir çevre düzenlemesi yaptik. Burada 1100 metrekare yesil alan, 400 metrekare tretuvar ve yürüyüs yolu ile 600 metrekarelik toplamda 40 aracin parklanabilecegi otopark alani olusturduk. Proje çerçevesinde burada farkli türlerde bitki ve agaç dikimleri de yapildi. Mevcuttaki agaçlari da koruyup muhafaza etmis olduk. Emegi geçen çalisma arkadaslarima tesekkür ediyorum. Mahallemizin önemli ihtiyaçlarindan biri giderildi” diye konustu.

Kaynak: İHA