Gediz Fen Lisesi, Ögrenci Yerlestirmede En Basarili Okul Oldu

Kütahya’nin Gediz ilçesinde egitim faaliyetlerini devam ettiren Fen Lisesi, 2023 yili YKS yerlestirme sonuçlarina göre basarisi en yüksek okul oldu.

Gediz Fen Lisesi, Ögrenci Yerlestirmede En Basarili Okul Oldu
ÖSYM’nin açikladigi YKS tercih sonuçlarina göre Gediz Fen Lisesi, bu sene mezun ettigi 57 ögrencinin yerlestirme sonuçlarina göre 34 ögrenci yüksek puanli üniversitelere yerlesti.

Mezun olan ve sinava katilan 57 ögrenciden 12 Tip, 8 Mühendislik, 2 Dis Hekimligi, 2 Eczacilik, 3 Hukuk, 1 Mimarlik, 1 Diyetisyenlik, 4 Ögretmenlik, 1 Hemsirelik fakültelerine yerlesirken 23 ögrenci de üniversitelerin diger bölümlerine yerlesti.

Sonuçlarin açiklanmasi ile bitlikte sonuçlardan büyük memnuniyet duyan okul idaresi ögrencilerin basarisini tebrik ederken, Okul Müdürü Ali Demiray ögrencileri tek tek tebrik etti.

Ögrencilerinin çalismalarinin karsiligini aldigini ifade eden Okul Müdürü Ali Demiray, “Okulumuzun bu basarisinda emegi geçen ögretmen arkadaslarimiza, velilerimize ve basarinin asil mimarlari ögrencilerimize tesekkür ediyorum. Bundan sonraki egitim hayatlarinda basarilar diliyorum. Ögretmen, veli ve ögrencilerimizle bütünleserek bu basariyi elde ettik. Bu sene yeni bir heyecanla basari çitasini yükselterek yolumuza devam edecegiz. Gayretimiz bunun için” dedi.

Kaynak: İHA