Denizli Esnaf Odasi Baskani Erbegi; 'Okul Alisverisinde Yerel Esnaf Tercih Edilmeli'

Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi Baskani Mehmet Ali Erbegi okul alisverisinde yerel esnafin tercih edilmesini istedi.

Denizli Esnaf Odasi Baskani Erbegi; 'Okul Alisverisinde Yerel Esnaf Tercih Edilmeli'


Okul sezonun baslamasiyla birlikte vatandaslarda okul alisverisi telasinin basladi.

Denizlili vatandaslara seslenen Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi Baskani Mehmet Ali Erbegi, okul alisverisinde yerel esnafin tercih edilmesini, istedi. Erbegi açiklamasinda “ Zincir marketlerde maalesef her sektörden alisveris ürünleri satilmaktadir. Yerel esnafta ise kendi sektöründen ürünler satilmaktadir. Denizli’de yerel esnafimiz nasil ki bayram alisverislerini umutla beklerken, okul alisveris günlerini de umutla beklemektedir. Vatandaslarimiz da okul alisveris döneminde ilimizdeki yerel esnafimizi tercih etmesini rica ediyoruz. Okul kiyafeti, ayakkabi, kirtasiye malzemeleri basta olmak üzere, okul dönemi ihtiyaçlarini yerel esnafimizda kaliteli, güvenilir, saglikli sekilde vardir. Yerel esnafimizda okul ihtiyaçlari devamli satilmaktadir. Malum olmak üzere zincir marketlerde ya da kayit disi satis yapilan yerlerde kisa sürelik raflarda okul ihtiyaç malzemeleri yer alir ve sonrasi yoktur. Ama yerel esnafimizda okul dönemleri boyunca bu ihtiyaçlar satilmaktadir. Bu yüzden de yerel esnafimizi tercih edelim” dedi.



Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi Baskani Mehmet Ali ErbegI 2023-2024 Egitim Ögretim yilinin egitim camiasi basta olmak üzere, esnaf camiasina da hayirlar getirmesini diledi.
Kaynak: İHA