Çarsamba'dan Egitim Destegi

2023-2024 egitim ve ögretim yili öncesi bin ögrencinin kirtasiye gereçlerini karsilayan Çarsamba Belediyesi, ilçedeki okullarin bakim ve çevre düzenlemesini de gerçeklestirdi. Okula yeni baslayan uyum sürecindeki ögrencilere Çarsamba Belediyesi Tiyatro Toplulugunun hazirlamis oldugu “Ibis Okula Basliyor” isimli oyun sergilendi.

Çarsamba'dan Egitim Destegi
2023-2024 egitim ve ögretim dönemi baslarken ögrencileri okula dönüs sevinci aldi. Çarsamba Belediyesi ders zili çalmadan önce bin ögrencinin kirtasiye gereçlerini karsiladi. Çarsamba Belediye Baskan Halit Dogan, “Ögrencilerimiz okuluna mutlu dönsünler, velilerimize de biraz katkimiz olsun diye kirtasiye setlerimizi hazirladik. Okullarimizda çevre düzenlemelerini gerçeklestirdik, tiyatro toplulugumuzun hazirladigi “Ibis Okula Basliyor” tiyatro oyunu ile ögrencilerimizi karsiliyoruz” dedi.



“Çocuklarimiz en iyi sartlarda, en temiz okullarda egitim görmeyi hak ediyorlar”

Çarsamba Belediye Baskani Halit Dogan, “Egitim kenti Çarsambamizda; ögrencilerimiz için çalismalarimizi sürdürüyoruz. 2023-2024 egitim ve ögretim dönemi baslarken ilçemizdeki ilkokul ve ortaokul ögrencilerimize kirtasiye malzemesi destegi sagliyoruz. Bin ögrencimizin malzemeleri hazir, ihtiyaca göre sayimizi arttiracagiz. Içlerinde kalem kutusundan defterine, boya kaleminden cografya atlasina ögrencilerimizin ihtiyaç duyacagi her sey var. Egitim yuvalarimizi ögrencilerimiz için hazirlamayi sürdürüyoruz. Ilçemizdeki ilkokullarda; çevre temizligi, budama, ot biçme ve yikama islemlerini gerçeklestiriyoruz. Çocuklarimiz en iyi sartlarda, en temiz okullarda egitim görmeyi hak ediyorlar. Okula dönüs zili çalarken ögrencilerimizi bizden bir sürpriz bekliyor. Belediyemizin Tiyatro Toplulugunun hazirlamis oldugu “Ibis Okula Basliyor” adli tiyatro oyunumuz ile ögrencilerimizi karsiliyoruz. Ögrencilerimize ögrenmeye doyamayacaklari bir egitim dönemi diliyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA