Büyüksehir'in Yesilhisar Yüzme Havuzu'na Yogun Ilgi

Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç tarafindan yil sonuna kadar ücretsiz olarak Yesilhisarli vatandaslara hizmet verecek olan Yesilhisar Yüzme Havuzu, kisa sürede yogun ilgi görürken, 10 günde bin 200 kisi havuzdan faydalandi.

Büyüksehir'in Yesilhisar Yüzme Havuzu'na Yogun Ilgi
Uzunlugu 25 metre, genisligi 12,5 metre seklinde olup toplam 312,5 metrekare bir alanda, uzaktan scada kontrol sistemi sayesinde tüm mekanik ve elektronik sistemleri otomasyona bagli güvenli ve konforlu bir sekilde Büyüksehir Belediyesi KAYMEK’in bünyesinde hizmet veren Yesilhisar Yüzme Havuzu’na ilçe sakinleri yogun ilgi gösteriyor. 10 gün önce resmi açilisi yapilan Yesilhisar Yüzme Havuzu yari olimpik olarak hizmet veriyor. Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç tarafindan yilsonuna kadar ücretsiz olarak Yesilhisarli vatandaslara hizmet verecek olan, 7’den 70’e her bir vatandasin faydalanacagi ve keyifle vakit geçirecegi Yesilhisar Yüzme Havuzu, çok büyük ilgiyle karsilandi. Bu kavurucu sicaklarda ilçe sakinlerinin serinlemesi için büyük imkân saglayan havuzdan 10 günde yetiskin 800, ögrenci 400 olmak üzere toplam bin 200 kisi faydalandi. Vatandaslar, Yesilhisar ilçesine böylesi teknolojik, yari olimpik havuzu kazandirdigi için Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç ve ekibine tesekkür etti. Havuza kayit olan Mürüvvet Elif Demir, “Yeni açilmis olan havuzumuza yazildim, ilk seansimiza geldim, çok temiz ve ferah, bu sicaklarda havuz açtiklari için emegi geçenlere tesekkür ederim” derken, Esra Üzüm de havuza yeni kayit oldugunu, çok temiz havuz için emegi geçen herkese tesekkür ettiler.

Kapali ve yari olimpik olan Büyüksehir Belediyesi Yüzme Havuzu için Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, ‘Yesilhisar’da yüzmeyen kalmasin’ diyerek, 250 adet sort siparisi vermis, havuzun yilsonuna kadar ücretsiz olacagi müjdesini vermisti.
Kaynak: İHA