Bayburt Milletvekili Ates'ten Rektör Çomakli'ya Ziyaret

Mayis ayinda gerçeklestirilen 28. Dönem Milletvekilligi Genel Seçimlerinde AK Parti Bayburt Milletvekili seçilen Prof. Dr. Orhan Ates, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomakli’yi ziyaret etti.

Bayburt Milletvekili Ates'ten Rektör Çomakli'ya Ziyaret
Daha önce Atatürk Üniversitesinde Bashekim Yardimciligi ve akademisyenlik görevlerini yürüten Prof. Dr. Orhan Ates’i makaminda misafir eden Rektör Çomakli, misafiri ile üniversite bünyesinde yapilan çalismalar hakkinda sohbet etti. Atatürk Üniversitesinin tarihi boyunca ülke yönetimine birçok basarili isim kazandirdigini aktaran Rektör Çomakli, bu isimlerden biri olan Prof. Dr. Ates’in de Atatürk Üniversitesi için önemli bir deger oldugunu ifade etti.

Prof. Dr. Çomakli: “Bölgenin kalbi olan Atatürk Üniversitesi yeni nesil vizyonu ile ülke yüksekögrenimine önemli bir katma deger sagliyor. Gerek birimlerin akredite edilmesinde gerekse üretilen bilginin patente dönüsmesinde hatiri sayilir bir basari kaydediyoruz. Üniversitenin gelisim sürecine hiz vermek adina ilgili tüm kisi, kurum ve kuruluslarla is birligi ve dayanisma içindeyiz. Bizlere akademisyenlik sürecinde oldugun gibi milletvekilligi sürecinde de destegini sürdüren Prof. Dr. Orhan Ates’e tesekkür ediyor, çalismalarinda basarilar diliyorum” dedi.

Misafirperverliginden dolayi Rektör Prof. Dr. Ömer Çomakli’ya tesekkür eden Bayburt Milletvekili Prof. Dr. Orhan Ates, Atatürk Üniversitesinin kendi açisindan yerinin ayri oldugunu belirterek, burada evindeymis gibi hissettigini söyledi.

Üniversitenin gelisimini yakindan takip ettigini ifade eden Prof. Dr. Ates, tamamlanan ve devam etmekte olan projelerden dolayi Rektör Çomakli’yi tebrik etti.
Kaynak: İHA