Adana'daki Aile Katliaminda Ölü Sayisi 4'E Yükseldi

Adana’da yemege davet ettigi ailesini tabancayla katledip, daha sonra intihar eden sahsin vurdugu 9 yasindaki yegeni de hayatini kaybetti.

Adana'daki Aile Katliaminda Ölü Sayisi 4'E Yükseldi
Edinilen bilgiye göre olay, 29 Agustos’ta saat 18.00 siralarinda Yüregir ilçesi Kisla Mahallesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre uyusturucu bagimlisi olan Burak Yalçinkaya (29), annesi Hacer Yalçinkaya (62) ile aile yemegi için evlerine gelen agabeyi Hüseyin (37), yengesi Esra (34) ve yegenleri Elif (9) ile Yagmur Yalçinkaya’ya (6) çikan tartismada tabancayla ates açti. Süpheli, daha sonra ayni tabancayi basina dayayip atesledi. Silah seslerini duyan mahalle sakinlerinin ihbari üzerine adrese polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Hüseyin Yalçinkaya’nin olay yerinde hayatini kaybettigi belirlenirken, diger yaralilar hastanelere kaldirildi. Yagmur Yalçinkaya 30 Agustos aksami, Burak Yalçinkaya ise 31 Agustos gecesi tedavi gördükleri hastanede hayatini kaybetti.

Basindan vurulan ve hastanede tedavisi süren Elif Yalçinkaya da tüm müdahalelere ragmen bugün sabaha karsi hayatini kaybetti. Otopsi için Adana Adli Tip Kurumu’na getirilen küçük kizin cenazesinin islemlerin ardindan Buruk Mezarligi’nda defnedilecegi ögrenildi. Elif’in ölümüyle olayda yasamini yitirenlerin sayisi 4’e yükseldi. Yarali Hacer ve Esra Yalçinkaya’nin ise hastanedeki tedavileri devam ediyor.
Kaynak: İHA