100. Yil Koordinasyon Kurulu Toplandi

Cumhurbaskanligi Iletisim Baskani Fahrettin Altun baskanliginda, 100. Yil Koordinasyon Kurulu toplandi.

100. Yil Koordinasyon Kurulu Cumhurbaskanligi Iletisim Baskani Fahrettin Altun baskanliginda toplandi. Iletisim Baskanligi toplanti salonunda gerçeklestirilen toplantiya, bakan Yardimcilari, baskanliklar, Cumhurbaskanligi Ofisleri ile kamu kurum ve kuruluslardan temsilciler katildi.

Altun, toplantida Koordinasyon Kurulunun Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yil kutlamalarinin basarili bir sekilde icra edilmesi, planlanmasi, yürütülmesi ve bütünlüklü bir iletisim stratejisiyle gerçeklestirilmesi açisindan büyük bir önem tasidigini vurguladi.

Birlik ve beraberlik içerisinde Cumhuriyetin 100. yilini sanina yakisir bir sekilde kutlayacaklarini dile getiren Altun, “100. yilimiza yarasir projelerimizle, etkinliklerimizle Cumhuriyetimizin degerini daha da yükseltmeyi, Türkiye Yüzyili vizyonuyla gelecege daha güçlü bir Türkiye mirasi birakmayi hedefliyoruz. Gerek yurt içinde gerekse yurt disinda gerçeklestirecegimiz 100. yil etkinlikleri, projeleri için tam bir koordinasyon ve uyum içerisinde çalisiyoruz” dedi.

Cumhurbaskanligi Iletisim Baskanliginca hazirlanan projeler ve etkinliklerin sunumunun yapildigi toplantida, katilimci Bakanliklarin ve temsilcilerin de görüsleri alinarak yeni projeler üzerinde degerlendirmelerde bulunuldu.
Kaynak: İHA