Mezarliklarda Bakim Ve Temizlik Çalismalari Sürüyor

Kdz. Eregli Belediyesi Mezarliklar Müdürlügü, kent genelindeki tüm mezarliklarda periyodik bakim ve temizlik çalismalarini sürdürüyor. Belen Yeni Mahalle’de konuslandirilan kentin 2. sehir mezarliginda da düzenleme çalismalari devam ediyor. Kdz. Eregli halkina ücretsiz mezarlik hizmeti (kefen, tahta, nakil, yikama, mezar yeri kazma) kararlilikla sürdürülüyor.

Mezarliklarda Bakim Ve Temizlik Çalismalari Sürüyor
Kdz. Eregli Belediyesi, tüm bagli müdürlükleriyle sahada yaz dönemi çalismalarini sürdürüyor. Bu kapsamda Mezarliklar Müdürlügü de, kent genelindeki tüm mezarliklarda periyodik bakim ve temizlik çalismalarina devam ediyor. Mezarliklar Müdürü Tayfun Özcan, Belediye Baskani Halil Posbiyik’in talimatiyla Belen Mahallesi’nde 100 dönüm alana konuslandirilan ve içerisinde Sehit Mezarligi’ni da barindiran kentin ikinci sehir mezarliginda düzenleme çalismalarina devam ettiklerini belirterek sunlari söyledi:

“57 mezarligimizda periyodik olarak tirpan, bakim, temizlik ve onarim çalismalarini sürdürüyoruz. Baskanimiz Halil Posbiyik’in gelecek yillari düsünerek Belen Yeni Mahalle’de konuslandirdigi yeni Sehir Mezarligi’nda da düzenleme çalismalari sürüyor. Ayrica yine baskanimizin talimatiyla halkimiza ücretsiz mezarlik hizmetlerini (kefen, tahta, nakil, yikama, mezar yeri kazma) kararlilikla sürdürüyoruz.”
Kaynak: İHA