Yasli Kadinin Sokakta Sattigi Kiyafetleri Yakti, Siçrayan Alevler 2 Araci Küle Çevirdi

Esenyurt’ta bir sahis, yasli bir kadinin sokakta sattigi kiyafetleri atese verdi. Kisa sürede büyüyen alevler 2 araci kullanilamaz hale getirirken, binaya da siçrayan yangin kisa sürede itfaiye ekipleri tarafindan söndürüldü. Araçlarin alev alev yandigi o anlar ise çevredeki vatandaslarin cep telefonu ve güvenlik kameralarina yansidi.

Yasli Kadinin Sokakta Sattigi Kiyafetleri Yakti, Siçrayan Alevler 2 Araci Küle Çevirdi
Olay, dün 04.00 siralarinda Esenyurt Pinar Mahallesi’nde yasandi. Iddiaya göre bir sahis, yasli bir kadinin sokakta sattigi kullanilmis kiyafetleri atese verdi. Kisa sürede büyüyen ates, çevrede bulunan park halindeki iki araca siçradi. Araçlar dakikalar içerisinde alev topuna dönerken, durumu gören çevredeki vatandaslar balkonlardan su atarak müdahale etmeye çalisti. Ihbar üzerine kisa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangini söndürürken, polis olayla ilgili çalisma baslatti.

“Araçlarin patlamasindan korktuk”

Yasanan olay hakkinda konusan araç sahibi Erhan Alici, “Gece 04.00 siralarinda seslere uyandik. Disari çiktigimizda kiyafetlerin yandigini ve iki araca siçradigini gördük. Çevredeki komsular balkon ve camlardan su dökmeye baslayinca yangin etkisini bir nebze kaybetti. Bizde araçlarin patlamasindan korktugumuz için çok fazla yaklasamadik. Tabi hemen itfaiyeyi aradik ve kisa sürede gelerek yangini söndürdüler. Daha önce sikayette bulunmustuk buradaki kiyafetler hakkinda ama alinmamisti. Bizde 15 yaslarinda bir çocugun bu kiyafetleri yaktigini düsünüyoruz. Gerekli yerlere sikayette bulunduk, umarim kisa sürede bir gereli islemler yapilir” dedi.



O anlar güvenlik kamerasina yansidi

Gece saatlerinde baslayan yangin anlari güvenlik kamerasina yansidi. Görüntülerde bir gencin kiyafetlerin yanina giderek bir süre bekledigi, ardindan ise olay yerinden ayrilmasi ile alevlerin büyüdügü görüldü.

Alevlerin araçlara da siçramasiyla yangin metrelerce yükseldigi de görülürken, polis ekipleri sahsi yakalamak için çalisma baslatti.
Kaynak: İHA