Türk-Alman Dostlugu Burhaniye'de Pekisiyor

2011 yilindan itibaren devam etmekte olan Hürth ve Burhaniye arasindaki kardes sehir projesi çerçevesinde iki farkli kültür Burhaniye’de bulustu.

Türk-Alman Dostlugu Burhaniye'de Pekisiyor
Burhaniye Belediye Baskani Ali Kemal Deveciler, Burhaniye’ye gelen misafirleri belediye hizmet binasinda agirladi. Belediye meclis salonunda Burhaniye’nin tanitim filmini izleyen misafirlere ve Hürth Belediye Baskani’na sunulmak üzere özel olarak hazirlanan hediyeleri takdim ederek, dostluk mesajlarini ileten Baskan Deveciler, “Hürth bizim kardes ilçelerimizden birisi. Misafirlerimizi ilçemizde agirlamaktan dolayi çok mutluyum. Burhaniye’nin tarihi, dogasi ve kültürünü görmeleri, ögrenmeleri bizim için çok kiymetli. Buradan evlerinde kardes ilçemizden gelen misafirlerimizi agirlayan ailelerimize de sükranlarimi sunuyorum. Iki ülke arasindaki kardeslik köprüsünün uzun yillar boyunca sürmesini istiyoruz.” dedi.

Hürth Belediye Baskani tarafindan Burhaniye Belediye Baskani Ali Kemal Deveciler’e sunulmak üzere gönderdigi hediyelerini sunan misafir ögretmenler, ilçede olmaktan dolayi mutlu olduklarini belirterek tesekkürlerini dile getirdiler.
Kaynak: İHA