Marmaris'te Belediye Öncülügünde Çevre Temizligi Yapildi

Marmaris Belediyesi ve gönüllülerin isbirligiyle Yalancibogaz-Aktas mevkinde temizlik çalismasi gerçeklestirildi.

Marmaris'te Belediye Öncülügünde Çevre Temizligi Yapildi
Marmaris Belediyesi’nin destegiyle Marmaris Doga Gönüllüleri, ilçede faaliyet gösteren turizm firmalarinin çalisanlarindan olusan gönüllüler Yalancibogaz- Aktas mevkiindeki ormanlik alanda çevreyi temizledi. Yaklasik 40 gönüllü, 2 saat boyunca ellerinde eldivenlerle mintika temizligi yapti. Bir Ingiliz firmasiyla ilk kez ortak bir çevre temizligi yaptiklarini belirten Marmaris Doga Gönüllüleri sözcüsü Sinan Ünsal hedeflerinin diger insanlara örnek olmak oldugunu söyledi.

“Insanlardan tek istegimiz gittikleri yerlerde yedikleri içtikleri seylerin kaplarini, sigara izmaritlerini dogaya atmamalari, biz bu bilinci yayginlastirmak için çalisiyoruz, tek amacimiz bu” ifadelerini kullanan Ünsal Marmaris Belediyesi’ne de kendilerine verdigi destek için tesekkür etti.

Turizm firmalari yetkilileri ise yasadiklari bölgeye bir katkilari olmasi düsüncesiyle bu faaliyeti yaptiklarini kaydederek “Yanginlardan sonra Marmaris Doga Gönüllüleri’ne katilarak çevre için birçok faaliyette bulunduk. Bugün de burada ofiste görev alan arkadaslarimizla birlikte çevre temizligi yaptik. Insanlara çagrim bu cennet dogaya karsi daha duyarli ve dikkatli olmalari” seklinde konustu.

2 saat süren temizlikte yaklasik 20 torba çöp toplandi.
Kaynak: İHA