Baskan Çolakbayrakdar'dan Mevlid-I Nebi Çocuk Senligi'ne Davet

Kocasinan Belediyesi, Mevlid-i Nebi Haftasi dolayisiyla TRT Çocuk Sunucusu ve Tiyatro Sanatçisi Hüseyin Goncagül ile Jonklör Kaan Obüs’ün katilimiyla Çocuk Senligi düzenleyecek. Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, 1 Ekim Pazar Günü Saat 14:00’da Kadir Has Göster Merkezi’nde gerçeklestirilecek olan Mevlid-i Nebi Çocuk Senligi programina tüm çocuklari davet etti.

Baskan Çolakbayrakdar'dan Mevlid-I Nebi Çocuk Senligi'ne Davet
Kültür ve sanat alaninda da etkinliklere hiz kesmeden devam ettiklerini vurgulayan Baskan Çolakbayrakdar, “Belediye olarak imkanlar ölçüsünde elimizden geldigince hemsehrilerimizin daha mutlu ve daha huzurlu yasamasi için yogun gayret gösteriyoruz. Sosyal alanda onlara daha fazla alternatif olusturabilmenin gayreti içerisindeyiz. Kocasinan Akademi ile 7’den 70’e herkese, Çocuk Kulübü ile yavrularimiza, Gençlik Kulübümüz ile gençlerimize hizmet etmenin gayreti içerisindeyiz. Kayseri’de tek olan Uzay ve Havacilik Merkezimizle akademik çalismalar yürütüyoruz. Çocuklarimiz ve gençlerimizin hayatina dokunuyoruz. Bu vesileyle Mevlid-i Nebi Haftasi dolayisiyla Çocuk Senligi düzenliyoruz. Peygamber Efendimiz (S.A.V), insanliga huzur ve mutluluk reçetesi getirmis ve gelecege de örnek olmustur. Dünya, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in örnek hayatinin ve Islam dinine mesajlarinin aktarmasi noktasinda ne kadar çok önemli ve degerli oldugunu, içinden geçmis oldugumuz süreç nedeniyle daha iyi anlamis durumdadir. Efendimizin mesajini, Dünya ne kadar iyi anlarsa baris ve huzur daha fazla hakim kilacaktir. Bu vesileyle Rahmet kapilarinin sonuna kadar açildigi Mevlid-i Nebi’nin; vatanimiza, milletimize, gönül cografyamiza ve Islam Alemine; saglik, mutluluk, bereket ve huzur getirmesini Yüce Rabbimiz’ den niyaz ederim” ifadelerine yer verdi.

Öte yandan Kocasinan Belediyesi’nin Mevlid-i Nebi Haftasi dolayisiyla TRT Çocuk Sunucusu ve Tiyatro Sanatçisi Hüseyin Goncagül ile Jonklör Kaan Obüs’ün katilimiyla düzenleyecegi Çocuk Senligi’nde birbirinden özel ve farkli gösterilerle çocuklar keyifli vakit geçirecek. Hacivat-Karagöz (Mevlid Kandili Sevinci), Kukla Haydar (Iyi ki dogdun Peygamberim), Nasreddin Hoca (Peygamber Sevgisi), Jonklör (Cambaz Gösterisi) ve Kutlu Nebi Özel (Çizgi Film Gösterimi) gibi etkinliklerle çocuklarin doyasiya eglenecegi program, 1 Ekim Pazar Günü Saat 14:00’da Kadir Has Göster Merkezi’nde gerçeklestirilecek. Ücretsiz olan programa katilmak isteyenler 0 (352) 222 70 00’dan rezervasyon yaptirmalari yeterli olacak.
Kaynak: İHA