Akdeniz'de Yol Açma Ve Kaldirim Yenileme Çalismalari Devam Ediyor

İçel’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi ekiplerince gerçeklestirilen çalismalar bünyesinde, ilçede özellikle tarimsal üretimin yogun oldugu bölgelerde yeni imarli yol açan ekipler, kent merkezindeki mahallelerin sokaklarinda ise asfalt yama, kaldirim, kilit tasi ve bordür yenileme çalismalarini sürdürüyor.

Akdeniz'de Yol Açma Ve Kaldirim Yenileme Çalismalari Devam Ediyor
Kazanli ile Hal mahallelerinde yeni yollar açiliyor

Merkez ilçe Akdeniz’in, tarimsal üretimle öne çikan kirsal yerlesim yerlerinden biri olan Kazanli Cumhuriyet Mahallesi’nde kurulan seralar arasinda yeni imarli yol açan ekipler, bu çalismalar sayesinde bölgedeki üreticilerin ürünlerini nakli sirasinda yasadigi sikintilari ortadan kaldiriyor. Kent merkezinde bulunan Hal Mahallesi’nde de yeni imar yolu açilmasi çalismalarina baslayan belediye ekipleri yeni açtiklari yolun dolgusunu tamamlarken, bypass serimi ve sikistirmasi çalismalarina devam ediyor.

Karacailyas Mahallesi Bahçeler Sokak üzerinde de belediye envanterine kazandirilan kombili araç ve silindir destegiyle sathi kaplama asfalt çalismasi gerçeklestiren Fen Isleri Müdürlügü ekiplerince ayrica Nusratiye, Günes ve Müfide Ilhan mahallelerinin muhtelif sokaklarinda da kilit tasi ve kaldirim tamirati gerçeklestirildi.

Kaynak: İHA