Bakan Yerlikaya duyurdu: 99 zehir taciri yakalandı

İçişleri Bakanlığı koordinesinde Emniyet Genel Müdürlüğü ile Jandarma Genel Komutanlığı, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi zehirlemeye çalışan uyuşturucu tacirlerine yönelik çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Emniyet ve Jandarma birimlerinin 16 ilde düzenlediği operasyonlarda 99 zehir taciri gözaltına alınırken baskınlarda yüklü miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Her an enselerindeyiz ve hiçbirine göz açtırmayacağız. Zehir tacirlerini adalete teslim etmeye kararlıyız” dedi.

Bakan Yerlikaya duyurdu: 99 zehir taciri yakalandıİçişleri Bakanlığı koordinesinde Emniyet Genel Müdürlüğü ile Jandarma Genel Komutanlığı birimleri uyuşturucu tacirlerine darbe indirmeye devam ediyor. Emniyet ve Jandarma birimleri, İstanbul, Ordu, Bursa, Hakkari, Zonguldak, Elazığ, Kırıkkale, Muğla, Afyon, Aksaray, Giresun, Uşak, Balıkesir, Denizli, Manisa Ve Bolu olmak üzere toplam 16 ilde operasyon düzenledi.

99 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Güvenlik birimlerinin düzenlediği operasyonlarda 99 uyuşturucu taciri gözaltına alınırken aramalarda 110,4 kilogram metemfetamin, 22,5 kilogram esrar, 11,5 kilogram bonzai, 250 bin adet uyuşturucu hap, 500 gram kokain ve çeşitli miktarlarda uyuşturucu maddeler ele geçirildi.

"HER AN ENSELERİNDEYİZ"

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonları düzenleyen güvenlik birimlerini tebrik ederken, zehir tacirleri ile mücadelenin aralıksız devam edeceği mesajını verdi. Yerlikaya, Aziz milletimiz bilsin ki: Her an enselerindeyiz ve hiçbirine göz açtırmayacağız. Zehir tacirlerini adalete teslim etmeye kararlıyız" şeklinde paylaşımda bulundu.