Yozgat Valisi Özkan'dan Ögrencilere Pilav Ikrami

Yozgat’ta Mevlid Kandili dolayisiyla Tarihi Yozgat Lisesinde ögrencilere pilav ikraminda bulunuldu.

Yozgat Valisi Özkan'dan Ögrencilere Pilav Ikrami
Tarihi Yozgat Lisesi bahçesinde düzenlenen etkinlik öncesi ögrencileri siniflarinda ziyaret eden Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, ögrencilerle bir süre sohbet etti. Daha sonra Vali Özkan, Il Milli Egitim Müdürü Ismail Altinkaynak ile ögrencilere pilav ikram etti. Etkinlige Il Jandarma Komutani Kidemli Albay Nejdet Özcan, Il Emniyet Müdürü Recep Tecimer, Egitim Birsen Yozgat Sube Baskani Kenan Serefli, okul müdürleri ve ögrenciler katildi.

Tarihi Yozgat Lisesi tarafindan Mevlid-i Nebi Haftasi dolayisiyla düzenlenen etkinlige katilmaktan dolayi duydugu memnuniyeti ifade eden Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, “Mevlid-i Nebi Haftasi vesilesiyle gençlerle bir araya geldik. Tabii gençlerle bu vesilelerle bir araya gelmek bizler açisindan da önemli. Bu vesileyle siniflarimizda, gençlerimizde tecrübe paylasiminda, gençlere yönelik hem dilek isteklerimiz hem de onlarin bizlerden olan dilek ve isteklerini alma, ögrenme sansimiz oldu. Ben bu etkinligi düzenleyen okul idaremize, okul müdürümüze, Milli Egitim Müdürlügümüze, katilan arkadaslarimiza, emegi olan herkese tesekkür ediyorum” dedi.

Bu tür etkinliklerin bir kaynasma vesilesi oldugunu da belirten Vali Özkan, ögrencilerle sik sik bir araya geleceklerini söyledi.

Kaynak: İHA