Talas'ta Tehlike Arz Eden Yapilara Geçit Yok
Talas Belediyesi, ilçede bulunan terk edilmis binalarin yikimina devam ediyor. Baslatilan uygulama ile özellikle Kahramanmaras merkezli yasanan deprem sonrasi kirsal mahallelerde can güvenligini tehlikeye sokan metruk yapilar, güvenlik önlemleri alinarak yikiliyor.

Çevreye ve ulasima zarar vermeden yapilan yikim çalismalarinin ardindan hem tehlike olusturan binalar ortadan kalkiyor hem de mahalle halkinin can ve mal güvenligi saglaniyor.
Konuya dair düsüncelerini paylasan Alaybeyli Mahalle Muhtari Ender Sahin, yikim uygulamasi ile çocuklar basta olmak üzere bölgede yasayanlara karsi olusan tehlikenin önüne geçildigini belirtti.
Belediye ekiplerinin islemleri hassas bir sekilde gerçeklestirdigini kaydeden Muhtar Sahin, Talas Belediye Baskani Mustafa Yalçin’a tesekkürlerini iletti.
