Marmaris'te Erken Sezon Uçuslari Görüsüldü

Ingiliz turizm operatörü yetkilileri Marmaris Belediye Baskani Mehmet Oktay’in konugu oldu. Ziyarette erken sezon uçuslarina iliskin fikir alisverisinde bulunuldu.

Marmaris'te Erken Sezon Uçuslari Görüsüldü
Ingiltere’nin en büyük turizm operatörü yetkilileri Marmaris Belediye Baskani Mehmet Oktay’i makaminda ziyaret etti. Görüsmeye genel müdür Jacob Bramley, müdür Joe Taylor, operasyon direktörü Rahman Kale ve YDA Dalaman Is Gelistirme Direktörü Rustamjon Akhmadzoda katildi.

Ziyarette Baskan yardimcisi Ihsan Öztürk de hazir bulundu. Görüsmede 2023 yili basinda turizm operatörü, Marmaris Belediyesi ve Marmaris Ticaret Odasi isbirliginde erken sezon uçuslarini desteklemek amaciyla yapilan çalismalar degerlendirildi. 2024 yilina yönelik de Marmaris’in Ingiltere pazarindaki payini arttirmak için yapilabilecek girisimler konusuldu.

Ziyareti degerlendiren Belediye Baskani Mehmet Oktay “Sonuna yaklastigimiz 2023 turizm sezonu ve önümüzdeki sezonla ilgili degerlendirmelerde bulunduk. Ülkemizin en önemli turizm destinasyonlarindan biri olan Marmaris’in pazar payini arttirmak ve ilçemizde daha fazla Ingiliz misafir agirlayabilmek için her platformda girisimlerimizi sürdürecegiz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA