DAIMFED, Vakif Katilim Ile Protokol Imzaladi

Dogu Akdeniz Insaat Müteahhitleri Birlikleri Federasyonu (DAIMFED) ile Vakif Katilim arasinda ’gayrinakdi nitelikli’ protokol imzalandi.

DAIMFED, Vakif Katilim Ile Protokol Imzaladi
Katilim finans sektörünün referans kurumu olma vizyonuyla faaliyet gösteren Vakif Katilim, KOBI’lere destek olmaya devam ediyor. Bu çerçevede Vakif Katilim ile DAIMFED arasinda imzalanan gayrinakdi nitelikli protokolle, federasyon üyeleri ihtiyaç duyduklari finansmana kolayca ulasabilecek. Ayrica; teminat mektuplari, indirimli kiralik kasa, dijital kanallardan ücretsiz EFT-havale, avantajli üye is yeri (POS) oranlari, sigorta poliçelerinde rekabetçi prim bedelleri ve dis ticaret islemlerinde avantajli kar ve komisyon oranlarindan faydalanilabilecek.

DAIMFED Genel Baskani Mustafa Karslioglu, yasanilan süreçte finansmana erisim ile avantajli ürün ve hizmetlerden üyelerin daha fazla yararlanmasinin en büyük temennileri oldugunu belirtti.

Karslioglu, “Vakif Katilim ile imzaladigimiz gayrinakdi nitelikli protokol ile üyelerimizin ihtiyaç duyduklari finansman destegine ulasmalari mümkün olacak. Vakif Katilim’in sektörümüze ilgi ve desteklerini hissetmemizin çok önemli oldugunu belirtmek isterim. Imzaladigimiz protokol, üyelerimize ve her iki kuruma hayirli ugurlu olsun” diye konustu.

Kaynak: İHA