CW Enerji'den ISO 500'De Büyük Basari

CW Enerji, Istanbul Sanayi Odasi (ISO) tarafindan açiklanan Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kurulusu 2022 listesinde yerini aldi.

CW Enerji'den ISO 500'De Büyük Basari
CW Enerji, sektör arenasinda gerçeklestirdigi basarili çalismalarin sonuçlarini almaya devam ediyor. Firma, Istanbul Sanayi Odasi (ISO) tarafindan sirketlerin net satis, ihracat miktari, brüt katma deger gibi parametrelerin dikkate alinarak degerlendirildigi ‘Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kurulusu 2022’ listesinde 227. sirada yer alarak farkini ortaya koydu.

Listede yer almaktan dolayi duydugu memnuniyeti dile getiren Firma Yönetim Kurulu Baskani Tarik Sarvan, kurulduklari günden bu yana sürdürülebilir bir büyüme hedefiyle yol aldiklarini söyledi.

Yaptiklari basarili çalismalarin sonucunda Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kurulusu 2022 listesinde yer alma basarisi gösterdiklerini ifade eden Sarvan, “Listede 227. sirada yer aliyoruz. Bir yönüyle sirketlerin röntgenini ortaya koyan Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kurulusu listesine girmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Basarili çalismalarimizi bu tarz ödüllerle taçlandirmak bizim için oldukça gurur verici. Bugüne kadar oldugu gibi bundan sonra da her zaman ülkemiz ekonomisine katki saglama amaciyla çalismalarimiza devam edecegiz” dedi

"Sektör adina kazanimlar saglamayi sürdürecegiz"

Yenilikçi ve katma degerli ürünleri ile sektör adina kazanimlar saglamayi sürdüreceklerini dile getiren Sarvan, sürdürülebilir bir büyüme anlayisiyla çalismalarina devam edeceklerini belirtti.

“Yaptigimiz çalismalarin güzel sonuçlarini görmek bizler için gerçekten memnuniyet verici” diyen Sarvan, sunlari kaydetti: “Elde ettigimiz basarilarda çalisma arkadaslarimizin büyük emegi söz konusu. Bu basarida da emegi geçen tüm çalisma arkadaslarimizla gurur duyuyorum ve her birine ayri ayri tesekkür ediyorum. Hep birlikte CW Enerji ailesi olarak daha fazla çalisarak, sektörümüzün ihtiyaç duydugu çözümleri sunmaya devam edecek ve emin adimlarla ilerleyerek, CW Enerji’yi gelecege tasiyacagiz”.
Kaynak: İHA