Bursa'da Kan Donduran Cinayet Ani Kamerada

Bursa’da alacak-verecek meselesi nedeniyle tartisma yasadigi gece kulübü isletmecisi Bülent Karakus’u önce darp edip, tabancayla basindan vuran zanli, cinayet anini kayda alip sosyal medya hesabindan paylasti.

Bursa'da Kan Donduran Cinayet Ani Kamerada
Olay, dün 22.00 siralarinda merkez Nilüfer ilçesi Çamlica Mahallesi Çamlica Parki’nda meydana geldi. Iddiaya göre, Görükle’de emlakçilik yapan 22 yasindaki E.E., bir süre önce kendisinde bulunan daire ile gece kulübü isletmecisi Bülent Karakus’a ait son model Mercedes Maybach otomobili takas için anlasti. Ancak Karakus evi üzerine alip araci vermeyince aralarinda anlasmazlik çikti. E.E., gece kulübü isletmecisi 43 yasindaki Bülent Karakus ile Çamlica Park otoparkinda bulustu. Taraflar arasindaki tartisma küfürlesmeye dönünce kan akti.

Bülent Karakus, E.E. tarafindan tabanca kabzasiyla darp edilip, basindan vurularak öldürüldü.

Cinayet Masasi dedektifleri olayi gerçeklestiren E.E., arkadaslari Y.T. (25) ve B.G. (21) isimli sahislari Yildirim’da gözaltina aldi. Zanli E.E.’nin daha önce de alisveris yaptigi Bülent Karakus’a bir gayrimenkul verdigi ve karsiliginda otomobilini alacagi ancak aralarinda anlasmazlik çiktigi belirtildi. E.E.’nin olay aninda, "Sen benim malima nasil çökersin. Ben sana demedim mi" dedigi ögrenilirken, zanli E.E. cinayet isledigi anlardaki kan donduran görüntüleri ise sosyal medya hesabindan paylasti. Görüntülerde, 22 yasindaki gencin Karakus’a küfürler savurarak basina silah kabzasiyla vurdugu anlar kameraya anbean yansidi.

Olayla ilgili sorusturma sürerken, sorgusu tamamlanan 3 zanli adliyeye sevk edildi.
Kaynak: İHA