AK Parti I Il Teskilati Battalgazi'de Yatirimlari Gezdi

AK Parti Il Teskilati Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder’in hayata geçirdigi hizmet alanlarini gezdi. Il Yönetimi yapilan yatirimlarin oldukça önemli oldugunu ifade ederken Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, “Battalgazi’mizi gelistirecek çalismalara imza attik” dedi.

AK Parti I Il Teskilati Battalgazi'de Yatirimlari Gezdi
Geçtigimiz günlerde Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in olurlariyla AK Parti Il Baskanligina atanan Avukat Namik Gören ve yeni yönetim kurulu üyeleri Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder’in göreve geldikten sonra hayata geçirdigi dev yatirimlari gezdi. Derme Deresi Park Projesi, Sehit Fevzi Kentsel Dönüsüm Projesi, Fidanlik alani ve Kirkgöz Sahil Projesini gezdikten sonra Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder ile bir araya geldi.

“Vatandasimizin Hayat Standardini Yükseltecek Çalismalar Yapiyoruz”

AK Parti’nin yeni yönetimiyle istisarelerde bulunan Baskan Güder, “Beraber sevinen, beraber üzülen ve aglayan bu kiymetli ailenin bir ferdi olmam gerçekten gurur verici” seklinde konustu.

Göreve geldigi günden beri birçok olumsuzluga ragmen yatirimlari sürdürdüklerini kaydeden Baskan Güder, “2019 yilinda Battalgazi Belediye Baskani olarak seçildim. Seçimin hemen ardindan çalismalarimiza basladik ama 2020 yilinda bir deprem yasadik. Hamdolsun bu depremin yaralarini kisa sürede sardik, sarmaya devam ederken hemen akabinde tüm dünya olarak bir pandemi süreci yasadik. Birçok kisitlamaya gidildi. Insanlarimiz is yapamadi ve o zaman zarfi içerisinde, ilçemizde en az 100 bin ailemize destek olduk. Vatandaslarimizin tüm ihtiyaçlarina kostuk. Yaklasik iki yila yakin bir süreci geride biraktiktan sonra belediye olarak yaptigimiz hizmetleri taçlandirmayi hedeflerken, 6 Subat’ta asrin felaketini yasadik. 2019 yilindan bu yana hep sahadaydik, sahada olmaya da devam edecegiz. Çalmadik kapi, girmedik ev birakmadik. Hizmet konusunda da söz verdigimiz ne varsa yerine getirdik, getirmeye de devam ediyoruz. Bir belediye baskaninin asli görevi ilçesini gelistirmek olmalidir. Sahsim adina söylemek istiyorum; Battalgazimizi gelistirecek çalismalara imza attigima inaniyorum. Her zaman vatandaslarimiza kaliteli hizmet sunmanin, hayat standartlarini yükseltmenin gayreti içerisinde olduk, olmaya da devam ediyoruz. Hizmetlerimizin birçok yerel yönetim tarafindan örnek alinmasinin temelinde, istisare kültürünü canli tutmamiz ve toplumun tüm kesimlerine kulak vermemiz vardir. 2019 yilindan bu yana ilçemizde sürdürdügümüz hizmet maratonumuz artarak devam edecek” dedi.

“Hizmet Kitabina Her Geçen Gün Yenileri Ekleniyor”

Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder’in yaptigi çalismalarin gururlandirdigini kaydeden AK parti Battalgazi Ilçe Baskani Basri Kahveci ise, “AK kadrolarin kurulusundan beri içimizde olan ve suanda da Battalgazi Belediye Baskanligi görevini sürdüren Osman Güder baskanimiz, bu asirlik ilçemizde güzel çalismalara imza atiyor, atmaya da devam ediyor. Hamdolsun nereden nereye geldik. Hizmet kitabina her geçen gün yenileri ekleniyor. Vatandaslarimiza sunulan her hizmet AK Parti ailesi olarak bizleri her zaman gururlandiriyor” seklinde konustu.

“Yatirimlar Özel Ve Anlamli”

AK Parti Il Baskan Yardimcisi Mahmut Boyraz yapilan projelerin sosyolojik ve psikolojik anlamda da destek sagladigini belirtirken, Il Baskan Yardimcisi Zuhal Özer de özellikle Sehit Fevzi de örnek bir projeye imza atildigini ifade etti.

Il Baskan Yardimcisi Muhammed Baris Yilmaz ise Baskan Güder’in çok basarili yatirimlara imza attigini söyledi.

Il Yönetim Kurulu Üyelerinden Tebernus Kaçaman ile Abdullah Duran da yapilan yatirimlarin vatandaslarin da takdirini aldigini ve Battalgazi Belediyesi tarafindan birbirinden özel ve anlamli projelere imza atildigini ifade ettiler.
Kaynak: İHA