Yenimahalle Belediyesinde, Ilçede Yasayan Yozgatlilar Agirlandi

Ankara’nin Yenimahalle Belediyesi, Yozgat Demokrat Dernekler Federasyonu’nun düzenledigi birlik ve beraberlik yemegine ev sahipligi yapti.

Yenimahalle Belediyesinde, Ilçede Yasayan Yozgatlilar Agirlandi
Yenimahalle Belediyesi, ilçedeki Yozgatli vatandaslari agirladi. Vatandaslarin Yozgatlilar dayanisma yemeginde yalniz birakmayan Yenimahalle Belediye Baskani Fethi Yasar, vatandaslarin sorunlarini dinledi.

Yasar, hemsehri dernekleriyle bir arada olduklarini söyleyerek, “Ülkemizde barisin, hos görünün ve kardesligin devami için hemseri dernekleri büyük görev üstleniyor. Yenimahalle Belediyesi olarak Cumhuriyetin kazanimlarini sahiplenen her STK ve hemsehri dernegine tam destek veriyoruz. Insanlar bu dernekler araciligi ile aci günde tatli günde bir arada oluyor. Ekonomik olarak sikintili günler yasiyoruz. Bu süreçte hemsehri dernekleri paylasmayi ve dayanismayi ön plana alarak insanlarin bu zor süreci atlatabilmesinde fayda sagliyor. Ne kadar karanlik günler yasarsak yasayalim Cumhuriyet’in ilkelerine siki sikiya tutunarak, birlik olarak bu zor günleri atlatacagimiza yürekten inaniyorum” dedi.

Hemsehri derneklerine verdigi destekten dolayi Baskan Yasar’a tesekkür plaketi veren Yozgat Demokrat Dernekler Federasyonu (YDDF) Baskani Mesut Ayvazoglu ise, “Yozgat Demokrat Dernekler Federasyonu’na her zaman katki sunan ve destek olan Fethi Yasar’a tesekkür ediyorum. Federasyon olarak Atatürk’ün çizdigi çagdas ve aydinlik yolda ilerleyecek, Cumhuriyete her zaman sahip çikacagiz” seklinde konustu.

Yozgat, Kars, Erzurum, Çorum gibi birçok ilin hemsehri dernekleri temsilcilerinin de katildigi etkinlige Baskan Yasar’in yani sira CHP Yenimahalle Ilçe Baskani Gökay Yildirim, Belediye Baskan Vekili Mehmet Kartal, Belediye Baskan Yardimcisi Yasar Neslihanoglu, belediye meclis üyeleri, Yozgat Demokrat Dernekler Federasyonu (YDDF) Baskani Mesut Ayvazoglu ve çok sayida vatandas katildi.

Kaynak: İHA