Edirne'de Yoldan Geçenlere Silah Gösteren Alkollü Süpheliye Polisten Suçüstü

Edirne’de alkollü bir sahis yoldan geçen vatandaslara belindeki silahi göstererek tehdit ettigi esnada polis ekipleri tarafindan kiskivrak yakalandi.

Edirne'de Yoldan Geçenlere Silah Gösteren Alkollü Süpheliye Polisten Suçüstü


Olay, Edirne’nin 1. Murat Mahallesi Zübeyde Hanim Caddesi’nde meydana geldi.

Edirne’de gece saatlerinde yoldan geçen vatandaslari belindeki tabancayi göstererek korkutan alkollü süpheli B. S’yi o esnada olay yerinden geçen polis ekipleri suçüstü yakaladi.

B. S’nin süpheli hal ve hareketleri devriye gezen polis ekiplerinin de dikkatini çekti. Çevredeki vatandaslarinda sikâyetleri üzerine polisler, süpheli sahis B. S’nin üst aramasini yapti.

Polisleri görünce ellini beline atan sahsa hizli bir sekilde müdahale edildi.

Polis memurlarina zorluk çikaran süpheli sahis B. S’nin yapilan üst aramasinda üzerinde bulunan silaha el konuldu.

Çevredeki vatandaslarda polis ekiplerinin hizli ve yerinde müdahalesi sayesinde yasanabilecek olumsuz bir durumun önüne geçildigini ifade etti.

Polislere de hakaret eden B. S. görevi basindaki memurlarin sabrini ise sonuna kadar zorladi.

Polis memurlari sogukkanli davranarak gerekli müdahaleyi yapti ve süpheli B. S’yi gözaltina aldi.

"Zaten ceza yazacaksin ne olacak"

Polis memurlarina agza alinmayacak sözler sarf eden süpheli B. S. gözaltina alinirken, “Kizin manitasina yazdi, ondan gösterdim. Ben yanlis bir sey yaptigima inanmiyorum. Zaten ceza yazacaksin ne olacak. Hayirdir yani ne olmus. Manitasinin yanindaki adami sarkintilik yapmak adamlik mi, hayirdir? Kafana göre sen ne is yapacaksin? Elini ayaginizi kirarim, seni ziplatirim ha” dedi.

Kaynak: İHA