Beyoglu'nda Kuryenin Motosikleti Alev Alev Yandi

Beyoglu’nda, seyir halindeki bir kuryenin motosikletinden dumanlar çikmaya basladi. Durumu fark eden sürücünün yol kenarina park ettigi motosiklet kisa bir süre sonra alev alev yandi.

Beyoglu'nda Kuryenin Motosikleti Alev Alev Yandi
Olay, aksam saatlerinde Beyoglu Piyalepasa Bulvari üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, siparisini teslim edip dönen kuryenin motorundan seyir halindeyken duman çikmaya basladi.

Durumu fark eden kuryenin hemen motoru yol kenarina park etmesinin ardindan kisa bir süre sonra dumanlarin yerini alevler aldi. Motosikleti alev alev yanmaya baslayan kurye itfaiyeye haber verdi. Ihbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yanan motosiklet söndürüldü.

"Motor cayir cayir yandi"

Motosikleti yanan kurye ise o anlari, "Basimdan çok talihsiz bir olay geçti. Siparisimi alip teslim ettikten sonra her zaman kullandigim güzergah olan Piyalepasa Bulvari üzerinden dönerken motor gaz kesti. Motoru da alali daha 1 hafta olmustu. Daha sonra motordan dumanlar çikmaya basladi.

Daha önce sosyal medyada da görmüstüm böyle motorlarin yanma olaylarini, bu yüzden bunu göz önünde bulundurarak hemen saga çektim. Sonrasinda zaten motor alev aldi. Ben hemen itfaiyeyi aradim. Kurye bir arkadasim geldi yardima, yoldan geçen araçlari yangin söndürme tüpü için durdurmaya çalistik ama kimse durmadi. Bir sey demek istemiyorum. Sonra zaten itfaiye geldi söndürdü. Cana gelecegine mala gelsin diyorum" dedi.

Yangin sonrasi motosiklet kullanilamaz hale gelirken o anlari ise kurye cep telefonu ile kaydetti.

Kaynak: İHA