Kagithane'de Yangini Söndürmeye Çalisan Itfaiyecilere Bahçe Hortumuyla Destek

Kagithane’de 6 katli bir binanin çatisinda tadilat yapildigi sirada çikan yangin bitisikteki apartmana da siçradi. Çatida bekleyen adam bahçe hortumuyla yangina su sikarak itfaiye ekiplerine destek oldu. Yangin itfaiye ekipleri tarafindan kisa sürede söndürüldü.

Kagithane'de Yangini Söndürmeye Çalisan Itfaiyecilere Bahçe Hortumuyla Destek
Edinilen bilgiye göre, saat 15.30 siralarinda Nurtepe Mahallesi Deniz Sokak’ta 6 katli binanin çatisinda tadilat yapilirken yangin çikti. Yangin, apartmanin bitisigindeki binanin çatisina da siçradi. Kisa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangina müdahale ederken, yanginin siçradigi binanin terasinda bulunan bir adam bahçe hortumuyla yanan çatiya su sikti. Yangin ekiplerin müdahalesiyle daha fazla büyümeden söndürüldü. Bitisikteki binada yasayan yasli bir kadin ise yogun duman nedeniyle vatandaslar tarafindan evinden disari çikarildi. Mahalledeki çocuklar, itfaiye erlerini alkis yagmuruna tuttu.

Mahalle sakinlerinden Ahmet Bayirli, "Yangin tadilat yapilirken çikmis. Biz sonradan gördük. Dumani gördükten sonra disariya çiktik. Yangin çiktigini fark ettik ama is isten geçmisti" dedi.

Kaynak: İHA