Alisveris Merkezi Ve Home Ofis Birlikteligi Ilgi Topluyor

Son yillarda alisveris merkezleri ile bir arada yer alan home ofis tarzi projeler ilgi görüyor.

Alisveris Merkezi Ve Home Ofis Birlikteligi Ilgi Topluyor
Son yillarda alisveris merkezleri ile bir arada yer alan home ofis tarzi projelerin ilgi gördügü ifade ediliyor. Ulasilabilirligin önem kazandigi bu süreçlerde birçok ihtiyacin bir arada karsilanabilecegi noktalara yönelim saglandigi, bu çerçevede 220 magazali açik ve kapali konsept alisveris merkezi Elya Center’in öne çiktigi belirtiliyor. 210 metre yüksekligi ile Baskent Ankara’nin en yüksek gökdelenleri arasinda yer aldigi ifade edilen kule kismi 49 kat ve toplamda 230 home ofis konseptinden olusan proje, 40 dönüm arazi içerisinde yer aliyor.

Istanbul firmalarinin Elya Center & Royal Tower’a ilgisinin büyük oldugunu belirten Elya Center CEO’su Harun Reis Yilmaz, sunlari kaydetti:

"Deprem gerçegi hesaba katildiginda Anadolu’da baskent Ankara’nin hem bürokrasinin kalbi olmasi sebebiyle hem de cografi büyüklük ve avantajlariyla basta Istanbul olmak üzere Bursa ve Izmir’den göç almaya baslamistir. Bu göçlerin öncülügünü ise köklü sirketler ve markalar yapmaktadir. Yapinin 1. derece deprem bölgesiymis gibi tasarlanip insasi tamamlanmistir. 350 milyon dolarlik yatirim ile tüm imalatlari tamamlanan proje, yeni nesil avm konsepti ile Ankaralilara kapilarini çok yakinda açacak. Parsel içerisinde metro hatti olan bölgedeki tek avm olmamiz sebebiyle ulasim açisindan da öne çikmaktayiz. Projemiz bu markalar için çok büyük stratejik degere sahip olarak öne çikmaktadir. Proje konseptimiz ile ziyaretçilerimizin tüm ihtiyaçlarini kompleks içinde karsilayabilecekleri bir dünya insa etti. Insanlarin saglik hizmetlerinden tutun da sosyal aktivitelerini ve alisveris ihtiyaçlarini kompleks disina çikmadan karsilayabilecekleri sehir içinde sehir misali bir dünya insa ettik.”
Kaynak: İHA