Altin Güvercin'de Melek Mosso Rüzgari Esti

Aydin Büyüksehir Belediyesi, Kusadasi Belediyesi ve Kusadasi Altin Güvercin Kültür, Sanat ve Tanitim Vakfi (KUSAV) is birliginde düzenlenen 26. Altin Güvercin Beste Yarismasi çerçevesinde sevilen pop müzik sanatçisi Melek Mosso Kusadasi’nda sahne aldi.

Altin Güvercin'de Melek Mosso Rüzgari Esti


Aydin Büyüksehir Belediyesi, Kusadasi Belediyesi ve Kusadasi Altin Güvercin Kültür, Sanat ve Tanitim Vakfi (KUSAV) is birliginde düzenlenen 26.Kusadasi Altin Güvercin Beste Yarismasi, tüm coskusu ve heyecani ile devam ediyor. 17 Eylül aksami düzenlenecek büyük final öncesi Ismail Cem Dostluk ve Baris Meydani’nda gerçeklestirilen konserde sevilen sanatçi Melek Mosso sahne aldi. Konsere, Kusadalilar yogun ilgi gösterdi. Mosso, gece boyunca birbirinden güzel sarkilar ve muhtesem sahne performansiyla Kusadalilara unutulmaz bir gece yasatti.

Konser sonunda pop müzik sanatçisi Melek Mosso’ya çiçek ve plaket veren Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel, ‘’Final heyecanimiza bir gün kala Melek Mosso’yu Altin Güvercin sahnesinde agirlayarak birbirinden keyifli sarkilarina eslik ettik. Altin Güvercin coskusuna ortak oldugu için Melek Mosso’ya ve ekibine çok tesekkür ederim. Pazar günü saat 21.00’de Özer Türk Stadi’nda gerçeklesecek büyük finale herkesi bekliyoruz” dedi.



Ünlü sanatçi Melek Mosso ise, ‘’Kusadasi’nda Altin Güvercin Beste yarismasi çerçevesinde sahne alarak sizlerle yeniden bir araya geldigim için çok mutluyum. Beni sizlerle bulusturan Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel’e tesekkür ederim” diye konustu.

Kaynak: İHA