Bursa'da Alacak-Verecek Kavgasinda Yegenini Öldüren Dayi Ile Birlikte 2 Kisi Tutuklandi

Bursa’nin Inegöl ilçesinde alacak-verecek kavgasinda basindan tabancayla vurularak öldürülen sahsin dayisi ile 1 kisi tutuklandi.

Bursa'da Alacak-Verecek Kavgasinda Yegenini Öldüren Dayi Ile Birlikte 2 Kisi Tutuklandi
Olay, 13 Eylül Çarsamba günü saat 13.00 siralarinda kirsal Hocaköy Mahallesi’ndeki ormanlik alan yolunda meydana geldi. Dayi Hayrullah A. (41), yegeni Engin Yilmaz (35), diger akrabalari Mehmet E. (34) ve Serkan E. (33) ile birlikte 16 AYT 715 plakali araçla olayin yasandigi yere gitti. Dayi ve yegen arasinda alacak-verecek nedeniyle çikan tartisma bir anda kavgaya dönüstü. Öfkeli dayi, elindeki tabancayla yegenine kursun yagdirdi. Basina üç mermi isabet eden Engin Yilmaz hayatini kaybetti. Cinayet zanlisi dayi Hayrullah A., Serdar E.’yi (36) telefonla arayarak olay yerinden kendilerini almasini istedi. Serdar E., 16 ALU 345 plakali araçla olay yerine gelerek, Hayrullah A., kardesleri Mehmet E. ve Serkan E.’yi alip olay yerinden ayrildi. Olaydan 1 saat sonra çevre yolunda devriye atan ekipler, cinayet zanlisinin bulundugu araci fark etti. Dur ihtarina uymayan sürücü kaçmaya basladi.

1 kilometre süren kovalamaca sonucu araç önü kesilerek durduruldu. Araçtaki sürücü Serdar E. yakalanirken, kaçan Hayrullah A., Mehmet E. ve Serkan E. ise Esenköy Mahallesi’ndeki ormanlik alanda Jandarma Suç Arastirma Timi (JASAT) ve jandarma ekiplerince yakalanarak gözaltina alindi. Engin Yilmaz’in cenazesi ise savcilik incelemesinin ardindan otopsi için Adli Tip Kurumuna gönderildi.

Jandarmada sorgulamalari tamamlanan 4 süpheliden dayi Hayrullah A. ve Serkan E. tutuklanirken, Serdar E. ve Mehmet E. ise adli kontrol sartiyla serbest birakildi.
Kaynak: İHA